Η γέννηση ενός «επίδοξου κιθαρίστα» - Η σπάνια φωτό του Νίκου Πορτοκάλογλου από τα νιάτα του!
Media

Η γέννηση ενός «επίδοξου κιθαρίστα» - Η σπάνια φωτό του Νίκου Πορτοκάλογλου από τα νιάτα του!

Ο αγαπημένος Νίκος Πορτοκάλογλου μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα... νιάτα του!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έχοντας μία καθημερινή κι έντονη παρουσία στα social media μοιράζεται με το κοινό του στιγμιότυπα από την επαγγελματική και την προσωπική του ζωή.

Πρόσφατα μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής μοιράστηκε μια φωτογραφία από το παρελθόν, όταν ήταν ακόμα «επίδοξος κιθαρίστας».

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα από έναν επίδοξο νεαρό κιθαρίστα», έγραψε στη λεζάντα, ενώ τα σχόλια πήραν φωτιά!

portokaloglou.jpeg

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και καταξιωμένους καλλιτέχνες της γενιάς του, με φανατικό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε live και κάθε συναυλία που κάνει.

Εκτός όμως από μία επιτυχημένη πορεία στη μουσική και στην τηλεόραση χάρη στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί», έχει αποκτήσει και μία ευτυχισμένη οικογένεια!

Με την σύζυγό του δηλώνει πολύ ερωτευμένος, ακόμα και αν είναι παντρεμένοι περίπου 40 χρόνια. Για την στιγμή της γνωριμίας τους, ο Νίκος Πορτοκάλογλου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Τη γυναίκα μου τη γνώρισα σε μια παράσταση του Σαββόπουλου. Ήταν φίλη μια φίλης. Ήταν ήδη με κάποιον. Με κάποιον φίλο μου. Οπότε για πολλά χρόνια ήμασταν σε μια κοινή παρέα. Ήμασταν φίλοι. Η παρέα μετά διαλύθηκε και μετά από καιρό βρεθήκαμε πια και ανακαλύψαμε πως μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι.

Ήταν περιπετειώδες. Ήταν με πολλά μπρος πίσω. Μάλιστα σε μια φάση από αυτές που είχαμε χωρίσει έγραψα τα “Ψέματα”. Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι οφείλεται τελικά για το ότι γύρισε σε μένα. Συνολικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου έχει συμβεί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved