Τάκης Παπαματθαίου: «Έχω παίξει με κολικούς, με πυρετό και με πνευμονία»
Media

Τάκης Παπαματθαίου: «Έχω παίξει με κολικούς, με πυρετό και με πνευμονία»

Ο Τάκης Παπαματθαίου έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή Ελένη

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τους ρόλους που έχει υποδυθεί, καθώς και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, όπως και για τον γιο του, Ιάσονα Παπαματθαίου.

«Έχω παίξει με κολικούς, με πυρετό και με πνευμονία. Σπούδασα στο πολιτικό τμήμα της Νομικής και από παράσταση της νομικής ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός. Άφησα την τράπεζα για να ασχοληθώ με την υποκριτική. Η μητέρα μου είδε ότι είχα αγωνία να περάσω στη νομική και μου είπε “γιατί παιδί μου δεν πας να γίνεις ηθοποιός;”. Όταν επιλέγεις έναν χώρο να δουλέψεις πρέπει να νιώθεις λίγο άρχοντας. Γίνονται τόσες πολλές δουλείες στην τηλεόραση που κάποια πράγματα καταντάνε παρακμιακά», δήλωσε ο Τάκης Παπαματθαίου.

Όσον αφορά τον γιο του, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Αυτό που θα ήθελα για τον γιο μου είναι να γίνει γιατρός. Όταν μου είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός ξαφνιάστηκα. Όταν είδα τον γιο μου στην πρώτη του παράσταση ήταν πολύ κάλος και του είπα πως έγινα οπαδός του. Ο Ιάσονας είναι ένα σεμνό, πολύ καλό παιδί και ταλαντούχος».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved