Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Εξώδικο προς όλα τα Μέσα – Τι ζητά το ζευγάρι
Media

Όλγα Κιουρτσάκη – Φώτης Λώσης: Εξώδικο προς όλα τα Μέσα – Τι ζητά το ζευγάρι

 

Εξώδικο προς τα ΜΜΕ απέστειλαν η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης Λώσης, με το οποίο ζητούν να σταματήσει κάθε αναφορά στο όνομά τους και στη ρήξη στη σχέση τους με την Άντζελα Δημητρίου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέδωσε την είδηση στο Happy Day.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πριν από λίγο ήρθε στο mail μου ένα εξώδικο της κυρίας Μακρή που εκπροσωπεί τον Φώτη Λώση και την Όλγα Κιουρτσάκη. Με το εξώδικο που ήρθε η πλευρά του ζευγαριού ζητάει από εδώ και πέρα να μη γίνεται καμία αναφορά στο όνομά τους και στο πρόσωπό τους. Αυτό αφορά και την κυρία Δημητρίου.

Δε θέλουν σε καμία περίπτωση από εδώ και πέρα να αναφέρεται το όνομά τους από τρίτα πρόσωπα. Και ζητά και από τα sites να κατεβάσουν άρθρα που είναι δυσφημιστικά»

dimitriou-kiourtsaki-1.jpg

.

Στο εξώδικο αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.

Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείτε έστω και στην παραμικρή αναφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή, με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου.

olga-kiourtsaki-dimitriou.jpg

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποιοσδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved