Λαμπάτος: «Ο Σεφερλής έδειξε μεγαλείο ψυχής. Περιμένω να ξεπαγώσει ο τραπεζικός μου λογαριασμός»
Media

Λαμπάτος: «Ο Σεφερλής έδειξε μεγαλείο ψυχής. Περιμένω να ξεπαγώσει ο τραπεζικός μου λογαριασμός»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τον Μάρκο Σεφερελή και την σχέση τους σήμερα.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα με τίποτα. Ήμουν εγκλωβισμένος και πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να απεγκλωβιστώ από όλη αυτή την ιστορία. Όμως άρχισαν τα θαύματα να γίνονται το ένα πίσω από το άλλο.»

Και πρόσθεσε: «Το πρώτο θαύμα ήταν που ο Μάρκος με απάλλαξε από αυτή την καταδικαστική απόφαση, κάνοντας ανάκληση της απόφασης αυτής, ώστε να αρχίσω να βλέπω ουρανό. Και το δεύτερο θαύμα ήταν που με πήρε στον θίασο, που δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου και ούτε από τη φαντασία μου…».

lampatos.jpg

Και σε άλλο σημείο δήλωσε:

«Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή καθαρίζουν τα λάθη που έκανα, είπα και παραδέχθηκα από την αρχή ότι αυτό ήταν λάθος μου, μία κίνηση στην απελπισία που είχα φτάσει. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα στο σημείο αυτό να ζητήσω συγνώμη στον Μάρκο και έτσι να λυτρωθούμε από αυτή την ιστορία και ο Μάρκος να δείξει το μεγαλείο της ψυχής του. Γιατί θα μπορούσε να έχει απλά κάνει την ανάκληση λόγω του ότι με λυπήθηκε και να συνεχίσει έτσι η κατάσταση».

Και υπογράμμισε ο Γιώργος Λαμπάτος: «Έχει γίνει η ανάκληση από μεριάς του Μάρκου Σεφερλή και περιμένω ακόμη να γίνει το ξεπάγωμα του τραπεζικού λογαριασμού μου. Επειδή ήταν Κυριακή δεν έχει γίνει ακόμη αλλά περιμένω ή σήμερα ή αύριο να ανοίξει. Από εδώ και πέρα ξεκινά για εμένα μια καινούργια ζωή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved