MasterChef 2024: «Πώς την πετσοκόψατε έτσι;» - Η ανακοίνωση του Κοντιζά έφερε προβληματισμό
Media

MasterChef 2024: «Πώς την πετσοκόψατε έτσι;» - Η ανακοίνωση του Κοντιζά έφερε προβληματισμό

MasterChef 2024: Ανακοινώσεις για... αριθμητική ισορροπία έκανε στο επεισόδιο αυτής της Δευτέρας 12/2 ο Σωτήρης Κοντιζάς και αυτό δεν άρεσε σε όλους.

Η Χριστίνα κλήθηκε να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση.

«Είναι η μέρα, είναι η στιγμή που πρέπει να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία και στις δυο μπριγάδες», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς έχοντας μπροστά του τους δύο αρχηγούς.

kontizas.jpg

«Πώς θα γίνει αυτό; Με δυο τρόπους! Χριστίνα, έχεις δυο επιλογές. Η πρώτη σου επιλογή είναι να επιλέξεις ένα μέλος της μπριγάδας σου να πάει στην γκρι μπριγάδα και η δεύτερη είναι να επιλέξεις να έχεις ασυλία για όλη την εβδομάδα. Αν επιλέξεις το πρώτο σενάριο τότε ασυλία θα έχει ο Λευτέρης. Αν τώρα επιλέξεις το πρώτο σενάριο τότε ο Λευτέρης θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ένα μέλος από την μπριγάδα σου, ώστε να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία», εξήγησε λίγη ώρα μετά ο σεφ.

lefteris.jpg

«Πώς την πετσοκόψατε έτσι;», δήλωσε ο Λευτέρης μιλώντας στην κάμερα.

Η αρχηγός της μπορντό μπριγάδας δυσκολεύτηκε να αποφασίσει αλλά λίγα λεπτά αργότερα ανακοίνωσε την απόφασή της. Επέλεξε να δώσει την ασυλία στον Λευτέρη και έδωσε τη Βιβή στην γκρι μπριγάδα. Από την πλευρά της, η Βιβή δήλωσε πως ήταν σίγουρη για την απόφαση της Χριστίνας, αλλά ήταν κάτι που ήθελε και η ίδια, αφού νιώθει καλύτερα σε αυτή την ομάδα.


Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef 2024 παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved