Άγιος Βαλεντίνος: Έτσι γιόρτασαν οι πρωινές εκπομπές την ημέρα των ερωτευμένων
Media

Άγιος Βαλεντίνος: Έτσι γιόρτασαν οι πρωινές εκπομπές την ημέρα των ερωτευμένων

 Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, 14 Φεβρουαρίου και οι ερωτευμένοι γιορτάζουν! Πώς γιόρτασαν οι πρωινές εκπομπές αυτή τη μέρα και τι είπαν  οι παρουσιαστές;

Οι εκπομπές «ντύθηκαν» στα κόκκινα! Κόκκινα μπαλόνια, κόκκινα λουλούδια, κόκκινες καρδούλες, red velvet τούρτες και το σκηνικό των εκπομπών άλλαξε με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων!

Η εκπομπή Mega Καλημέρα υποδέχθηκε τους τηλεθεατές με το τραγούδι που ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς, Σ' έχω ερωτευτεί και η Ελεονώρα Μελέτη φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα αναφώνησε: «Καλημέρα ερωτευμένα μου πιτσουνάκια»

Μία διαφορετική αλλά συνάμα εντυπωσιακή έναρξη έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή, Happy Day με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Super Κατερίνα: Και μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να μην γιορτάζει, όμως το σκηνικό λόγω της ημέρας ήταν γιορτινό, μέσα στο κόκκινο και... η παρουσιάστρια έχοντας στα χέρια της ένα κόκκινο τριαντάφυλλο το έδωσε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος σηκώθηκε από την καρέκλα του και έκαναν μυτούλες, σαν "ερωτευμένοι πιγκουίνοι"!

Με ανεβασμένη διάθεση, πολλές καρδιές και... φιλιά ξεκίνησε το σημερινό «Breakfast@Star» λόγω της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

H Ελένη Χατζίδου έδωσε ένα γλυκό φιλί στον Ετεοκλή Παύλου και είπε στους συνεργάτες της "Ζηλεύετε, ζηλεύετε; Μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε τέτοιο φιλί στην ελληνική τηλεόραση"

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved