Ο πρώτος από εμάς: Ο Έβαν τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα
Media

Ο πρώτος από εμάς: Ο Έβαν τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα

Ο πρώτος από εμάς - Ο Φίλιππος και ο Λεωνίδας έρχονται πιο κοντά και η Χριστίνα, από την άλλη, καλεί τον Λεωνίδα στο σπίτι να φάνε όλοι μαζί με τον Φίλιππο και να γνωρίσει τα παιδιά τους.

Η δραματική κομεντί «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται απόψε στις 22:30, με ένα νέο ανατρεπτικό επεισόδιο!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ, ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Φεβρουαρίου, ΣΤΙΣ 22:30

Ο Μάριος καλεί την Έλσα, καθώς ανυπομονεί να βρεθούν για να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν τη σχέση τους. Η Μάρθα και ο Νικόλας συνωμοτούν και προσπαθούν να πείσουν την Έλενα να υιοθετήσει ένα παιδί. Θα τα καταφέρουν; Ο Άλκης δεν αντέχει την αναμονή. Δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει η Κάτια με τον Έβαν στο ίδιο σπίτι και βγάζει τα νεύρα του πάνω σε όλους. Ο Έβαν τραυματίζεται σοβαρά από τον Νικόλα. Μία νέα και όμορφη γυναίκα, η Δήμητρα, είναι η καινούρια διευθύντρια στο σχολείο της Έλσας και σύντομα θα αποκαλυφθεί ότι δεν είναι τόσο άγνωστη στον Άλκη.

Δείτε το trailer:

Ο πρώτος από εμάς - Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ένα κοριτσίστικο πιτζάμα πάρτι θα κάνει την Έλενα να ξεχάσει την απογοήτευσή της, μέχρι η Σμαράγδα, σε μια τρυφερή σκηνή μητέρας – κόρης, να φυτεύσει στο μυαλό της, μια νέα ιδέα. Ο Φίλιππος συναντά τον Λεωνίδα μετά από χρόνια, ενώ ο Άλκης και η Κάτια ανυπομονούν για τον υπέρηχο. Η Σοφία φτάνει στα όρια της με τον Κοσμά και, μετά από έναν ακόμη σοβαρό καυγά, μοιάζει να έχει πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους. Ο Έβαν επιστρέφει απροειδοποίητα και εισβάλει εκ νέου στις ζωές όλων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved