Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Φάνης και Ζωή προσπαθούν να χαρούν τον έρωτά τους
Media

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Φάνης και Ζωή προσπαθούν να χαρούν τον έρωτά τους

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Στην Άρτα, ο Ηλίας βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο πρόβλημα, που ακούει στο όνομα Βασιλάκης.

Ο σύντροφος της Τούλας ζητάει εξηγήσεις και ρίχνει κατηγορίες στον λογιστή, καθώς θεωρεί ότι εκείνος επηρεάζει αρνητικά και σε βάρος του την αγαπημένη του. Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας κάνει τις δικές του προσπάθειες, κρυφά από τη φίλη του, με την οποία είναι ερωτευμένος, προκειμένου να μπορέσει να απομακρύνει τον Βασίλη από τη ζωή της.

Παράλληλα, ο Φάνης και η Ζωή, έχοντας αποδεχτεί και παραδεχτείτα όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλον, προσπαθούν να χαρούν ανενόχλητοι τον έρωτά τους. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνουν, διότι έχουν συνέχεια τον Ηλία τον Κανάτη μέσα στα πόδια τους.

mourmoura.jpg

Συγχρόνως η Ζουζού αισθάνεται ότι έχει φτάσει η κατάλληλη στιγμή ώστε να μιλήσουν ανοιχτά με τον Μηνά σχετικά με τη σχέση που η ίδια νομίζει ότι έχουν. Τότε ο άντρας πηγαίνει να πει τη δική του αλήθεια και να διαλύσειτα πάντα, αλλά ο Βαγγέλης λειτουργεί σαν καταλύτης και προλαβαίνει την καταστροφή.

Στη Θεσσαλονίκη, η Ξένια και ο Μπάμπης προσκαλούν στο σπίτι τους για φαγητό τον συνθέτη Κουκουβά και τη σύζυγό του, με απώτερο σκοπό να του ζητήσουν να γράψει ένα τραγούδι για γυναίκα. Ωστόσο, δεν προλαβαίνουν να εκπληρώσουν το σχέδιό τους, καθώς η βραδιά καταλήγει σε... φιάσκο.

Γκεστ: Γώργος Κοψιδάς, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Νίκος Τουρνάκης, Κώστας Μπάρας και Τόλης Παπαδημητρίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved