Μαρία Ζορμπά: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι πιο δυσκολες σκηνές στο Ναυάγιο
Media

Μαρία Ζορμπά: Αποκαλύπτει ποιες ήταν οι πιο δυσκολες σκηνές στο Ναυάγιο

Η Μαρία Ζορμπά υποδύεται τη Μαρία στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο» και μιλά για όλα σε συνέντευξή της.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις πιο δύσκολες σκηνές της σειράς και δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιες ήταν.

  • Πώς είναι αυτή η καλλιτεχνική περίοδος για εσάς;

Είναι μια φωτεινή περίοδος. Είναι η πιο κατάλληλη λέξη, νομίζω, για να την περιγράφω. Και οι παραστάσεις της «Λάσπης» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη πρόσφατα, και τα γυρίσματα στο «Ναυάγιο», έχουν κάτι αβίαστο στον τρόπο που συμβαίνουν όλα, έντονη συνεργατικότητα και χαρά. Ακόμη και οι συζητήσεις που κάνω για πράγματα που έρχονται είναι μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο. Και το είχα μεγάλη ανάγκη αυτό, να δίνω τη σκέψη και τον κόπο μου εκεί που υπάρχει επικοινωνία, και ένα είδος μιας ιδιαίτερης, πιο βαθιάς συνεννόησης.

  • Τηλεοπτικά συμμετέχετε στο «Ναυάγιο» στο MEGA. Μιλήστε μου για αυτή τη συνεργασία και πώς προέκυψε να ενσαρκώσετε τον ρόλο της Μαρίας...

Το κάλεσμα ήταν από τη Μιράντα Ρωσταντή, αυτή την τόσο ταλαντούχα υπεύθυνη διανομής ρόλων, που θαύμαζα τη δουλειά της, και πήγα στο ραντεβού μας με μεγάλη εμπιστοσύνη. Χαμογέλασα όταν άκουσα το όνομα του ρόλου. Μου άρεσε που ήταν συνονόματή μου. Μετά έγινε η συνάντηση με τον σκηνοθέτη, τον Γιάννη Χαριτίδη, και από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πολύ δυνατή σύνδεση. Ένας νέος άνθρωπος, με ένα τεράστιο χαμόγελο, έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, μου μετέδωσε τη σιγουριά του και με γοήτευσε. Το βιβλίο, ο συγγραφέας, η αληθινή ιστορία και το σενάριο, όλα υπόσχονταν ένα πολύ συναρπαστικό ταξίδι. Και έτσι ήταν... Και είναι ακόμη για εμάς και για τους θεατές.

maria_zorba_official_1701025763_3244761739340558066_27522465955.jpg
  • Τι σας κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά όταν ακούσατε στην αρχή την ιστορία;

Σίγουρα ότι είναι μια μυθοπλασία, βασισμένη σε ένα βιβλίο που ο συγγραφέας, Σπύρος Πετρουλάκης, εμπνεύστηκε από μια αληθινή ιστορία. Μια ιστορία τραγική, που έχει μείνει στη μνήμη μας σαν μια τεράστια αδικία και αμέλεια σε βάρος της ανθρώπινης ζωής. Και δεν πρέπει να ξεχαστεί. Ένιωσα ότι η σειρά τιμά τη μνήμη αυτών των ανθρώπων, και είναι κάπως σαν να ανάβουμε ένα κεράκι γι' αυτούς.

  • Ποια ήταν μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη σκηνή που έχετε γυρίσει και γιατί;

Η δυσκολία μιας σκηνής δεν έχει να κάνει πάντα με το περιεχόμενό της, όσο με τις συνθήκες που γίνεται το γύρισμα και την κατάσταση στην οποία είμαστε όλοι, συνεργείο και ηθοποιοί. Γιατί όλοι μαζί φτιάχνουμε κάτι. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, να κάνει πολύ κρύο ή πάρα πολλή ζέστη, κι αυτό να επηρεάζει τις αντοχές ή τη συγκέντρωση όλων.

Έχουμε συνηθίσει βέβαια να δουλεύουμε έτσι, αλλά κάποιες φορές, όπως το καλοκαίρι με τους μεγάλους καύσωνες, που οι ηθοποιοί έπρεπε να είμαστε ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα, μάλλινα και παλτά, δυσκολευτήκαμε πολύ. Από τις πιο δύσκολες ήταν η ομαδική σκηνή στο λιμεναρχείο, το φθινόπωρο, μια μέρα με πολλή βροχή και πλημμύρες, όπου έπρεπε να αποδοθούν πολύ δυνατά συναισθήματα, ενώ είχαμε τα πόδια μας μέσα στο νερό, που ανέβαινε. Όλα σώθηκαν, γιατί υπάρχει μεγάλη ετοιμότητα και ομαδικότητα σε αυτή τη δουλειά, είπε η Μαρία Ζορμπά στο my tv.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved