Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών
Media

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στον Παράδεισο των Κυριών

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τον Σίμο στην καθημερινή σειρά του Alpha, Ο Παράδεισος των Κυριών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του όλες τις εξελίξεις στη σειρά, γύρω από τον ρόλο του ενώ σχολιάζει αν διαβάζει τα όσα γράφονται στα social media.

  • Τι μπορείς να μας πεις για τη συνέχεια;

Θα δούμε παρακάτω ότι ο Σίμος θα έρθει αντιμέτωπος με την ωμή αλήθεια. Θα μάθει ότι η Βικτόρια, η νονά του, ο μοναδικός άνθρωπος δηλαδή στη ζωή του από τον οποίο έχει μια τρυφερή ανάμνηση, δεν είναι αυτή που νόμιζε. Θα διαπιστώσει ότι τον χειρίζεται για να υπηρετήσει τα δικά της συμφέροντα.

Θα μάθει επίσης ότι ο Ντίνος ποτέ δεν τον έσπρωξε από τις σκάλες, οπότε ότι αδίκως έκαψε τον Παράδεισο και προσπάθησε να τον καταστρέψει. Αυτό θα τον κάνει να αλλάξει απέναντι του. Θα μάθει, τέλος, ότι ο πραγματικός του πατέρας ζει και θα νιώσει έντονη την ανάγκη να τον συναντήσει για να πληροφορηθεί την αλήθεια.

Μην ξεχνάμε ότι ο Σίμος είναι ένα εγκαταλελειμμένο παιδί που υιοθετήθηκε από δύο ανθρώπους οι οποίοι κατέστρεψαν την παιδική του ηλικία και ο καθένας τον σημάδεψε με τον τρόπο του.

gkotsopoulos.jpg
  • Τα νούμερα τηλεθέασης ή η κριτική πόσο σε απασχολούν;

Όταν η κριτική προέρχεται από αξιόπιστες πηγές και ανθρώπους που εκτιμώ, πάντα τη λαμβάνω υπόψη μου. Όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, δεν με έχουν απασχολήσει ποτέ σοβαρά. Ίσως γιατί είχα την τύχη να συμμετέχω σε δουλειές που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει με πολύ μεγάλη θέρμη.

  • Παρακολουθείς όσα σχολιάζουν οι τηλεθεατές στα social media;

Σπάνια μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω σχόλια των τηλεθεατών για τις δουλειές στις οποίες συμμετέχω. Ωστόσο, όταν το κάνω, είναι γιατί θέλω να έχω μια εικόνα - κι όταν βλέπω ότι ταυτίζονται με πράγματα και καταστάσεις, σκέφτομαι πως κάτι κάνουμε καλά. Πάντα όμως υπάρχει ο κίνδυνος-και το έχω δει να συμβαίνει, ο ηθοποιός να παίζει για το twitter ή γενικά για τα social media.

Αυτό είναι μια μεγάλη παγίδα στην οποία μπορεί να πέσει ένας καλλιτέχνης ή ένα δημόσιο πρόσωπο, το τι θα πουν τα social media. Αυτό που λέγαμε παλαιότερα, «τι θα πει ο κόσμος», τώρα έχει γίνει «τι θα πουν τα social media» και τα social media πολλές φορές είναι κατευθυνόμενα, είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved