Φιλαρέτη Κομνηνού: «Στα 23 έκανα τον γιο μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα»
Media

Φιλαρέτη Κομνηνού: «Στα 23 έκανα τον γιο μου. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα»

Στούντιο 4: Η Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν καλεσμένη σήμερα 15/2 στην εκπομπή της ΕΡΤ και μίλησε για όλους και για όλα. Φυσικά και για την οικογένειά της.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον γιο της και γνωστό ηθοποιό, Γιώργο Παπαγεωργίου, τον οποίο απέκτησε στα 23 της ενώ αναφέρθηκε και στον καινούργιο της ρόλο, αυτόν της γιαγιάς.

«Στα 23 έκανα τον γιο μου. Δεν ήταν συνειδητή η απόφαση να κάνω παιδί, απλά ήμασταν ερωτευμένοι και έμεινα έγκυος. Ευτυχώς κρατήσαμε το παιδί. Ο γιος μας είναι το παιδί του έρωτά μας. Ήμουν μικρή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι σημαίνει μητρότητα.

Τον πρώτο καιρό που έκλαιγε, έπαιρνα τη μητέρα μου και τη ρώταγα τι να κάνω με αυτό το παιδί. Είναι γνώριμο αυτό στις μαμάδες. Ουσιαστικά μέχρι τα 30 εγώ πέρασα αυτή τη φάση της ζωής μου. Μετά κατά κάποιον τρόπο έζησα ένα είδος νιότης και εφηβείας, ξεγνοιασιάς», είπε αρχικά η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Και συνέχισε: «Η Δανάη Μιχαλάκη έχει αποδειχτεί μια καταπληκτική μαμά. Συμπεριφέρεται στο μωρό με μια ωριμότητα που για μένα είναι αποκαλυπτική. Κάνω και babysitting για να βγουν. Τώρα αρχίζει το μωρό και επικοινωνεί. Η αθωότητα του μωρού στο βλέμμα είναι μεγάλη ιστορία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Στούντιο 4:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved