Ματίνα Παγώνη για Χρήστο Μάστορα: «Δύσκολη περίπτωση που σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»
Media

Ματίνα Παγώνη για Χρήστο Μάστορα: «Δύσκολη περίπτωση που σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί»

Μετά από δύο δύσκολες βδομάδες που πέρασε με την υγεία του, αναγκάζοντας τον να αναβάλει τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Χρήστος Μάστορας είναι και πάλι καλά.

Ο τραγουδιστής, το μεσημέρι της Πέμπτης, με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram εξήγησε πως διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία δημιουργήθηκε λόγω Covid-19.

mastoras-scaled.jpg

«Σπάνια περίπτωση»

«Ο κορoνοϊός με τις υποπαραλλαγές εδώ είναι και έχει αφήσει όλα αυτά τα οποία βλέπετε και τα long Covid και όλα αυτά», λέει, μιλώντας στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Αυτό είναι μια σπάνια περίπτωση, το ξέρουμε, είναι δακρυοαδενίτιδα, η οποία είναι πάρα πολύ σπάνια και μπορεί να οφείλετε σε βακτήριο, σε μύκητες, σε χλαμύδιο ή μπορεί να είναι εκδήλωση ενός συστηματικού νοσήματος».

mastoras-koronoios.jpg

«Είναι φλεγμονή των αδένων των δακρυικών ή του ενός ή και των δύο. Αν έχουμε μια οξεία μορφή, χρειάζεται κάποιες ημέρες και μετά σταδιακά θα περάσει με αντιφλεγμονώδη, αν είναι μια χρόνια μορφή η οποία μπορεί να είναι από ένα συστηματικό νόσημα, κρατάει πάρα πολύ. Θέλει χρόνο, δεν περνάει από τη μία ημέρα στην άλλη. Είναι τραγικό, το ξέρω, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Είναι μια δύσκολη περίπτωση που θέλει την εξέλιξή της και σιγά σιγά θα αντιμετωπιστεί», συμπληρώνει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved