Δούνια για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Τσουρού – «Κι εγώ, κι εκείνος στενοχωρήθηκε»
Media

Δούνια για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Τσουρού – «Κι εγώ, κι εκείνος στενοχωρήθηκε»

H Νόνη Δούνια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast @Star και  επιβεβαίωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε να αποχωρεί νωρίτερα από την εκπομπή του Mega, Ακόμα δεν είδες τίποτα, που στο τιμόνι της παρουσίασης είναι ο Κώστας Τσουρός, αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο.


Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο ακόμα, και σίγουρα δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο από εμένα αυτή τη στιγμή. Θα περιμένουμε. Είναι μια πολύ τιμητική και εξαιρετική πρόταση και φυσικά όταν σου γίνεται, δεν αρνείσαι, και βεβαίως το θέλω να συμμετέχω στις Ευρωεκλογές αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να ανακοινώσω εγώ. Είναι κάτι που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός.»!

Capture.jpg

Και πρόσθεσε: «Εκείνος θα αποφασίσει ποιοι θα απαρτίζουν το Ευρωψηφοδέλτιο. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά. Και εγώ στενοχωριέμαι, και ο Κώστας Τσουρός στενοχωριέται με το ενδεχόμενο να αποχωρίσω νωρίτερα από την εκπομπή. Θεωρώ όμως ότι λίγο με αγαπάει και θέλει το καλύτερο για εμένα. Ουδείς αναντικατάστατος πρώτα απ’ όλα. Αυτό να το λέμε. Πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε για τη συμμετοχή μου στο Ευρωψηφοδέλτιο και μετά θα τα βάλουμε κάτω, να δει ο Κώστας τι θέλει να κάνει, θα τα συζητήσουμε και πάντα θα είμαι εκεί από την επόμενη μέρα που θα μπορώ να είμαι εκεί.»

noni_dounia_1694523743_3190218841580018451_1442970264.webp

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν παραξενεύτηκα με τα δημοσιεύματα για την αποχώρησή μου από την εκπομπή. Έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά δεν είμαι σε θέση εγώ να ανακοινώσω κάτι επίσημα»!

dounia22.jpg


Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved