MasterChef 2024: «Με τον γλείφτη... Λινάτσες δεν είμαστε, φοράμε παντελόνια» - Έξω φρενών ο Γιάννης
Media

MasterChef 2024: «Με τον γλείφτη... Λινάτσες δεν είμαστε, φοράμε παντελόνια» - Έξω φρενών ο Γιάννης

MasterChef 2024: Στο αποψινό επεισόδιο 16/2, ο Γιάννης δεν δέχτηκε το χέρι του Ηλία και του Παναγιώτη μετά τη νίκη του στη Δοκιμασία Τελευταίας Ευκαιρίας, που του εξασφάλισε την ασυλία.

Ο λόγος ήταν φυσικά η αρνητική ψήφος που του δώσανε στην ψηφοφορία, αλλάζοντας μάλιστα τελευταία στιγμή την απόφασή τους.

«Έρχεσαι και να μου δώσεις και το χέρι. Ξεφτίλα», είπε για τον Ηλία. «Πες στον γορίλα ότι θα τα πούμε σπίτι. Πάει και αλλάζει την ψήφο για να μην τον φάει ο αρχηγός», συνέχισε για τον Παναγιώτη και ύστερα «στόλισε» για τα καλά και τους δυο παίκτες με διάφορα «γαλλικά» που ακούστηκαν με μπιπ στον αέρα.

Αμυντική στάση είχε απέναντι και στη Χριστίνα, θεωρώντας ότι δεν τον προστάτεψε και τον έστειλε στο στόμα του λύκου: «Δε θέλω, μάθε ότι οι άνθρωποι έχουν όρια. Λινάτσες δεν είμαστε, εμείς φοράμε παντελόνια», είπε στην αρχηγό της μπορντό μπιγάδας.

master.jpg

Όταν ο Ηλίας πήγε κοντά του για να του ζητήσει τον λόγο, εκείνος τον έδιωξε.

«Δε γουστάρω να σου δώσω το χέρι, πρέπει να το εξηγήσουμε κιόλας; Άντε τράβα...». Ο Λευτέρης του συνέστησε να ηρεμήσει και να μιλάει πιο όμορφα με τον ίδιο να απαντά: «Με τον γλείφτη να πούμε, άσε μας τώρα»,

Για τον Ηλία η έκρηξη του συμπαίκτη του ήταν ανεξήγητη: «Εννοείται ότι πήγα να μιλήσω, είμαι άνθρωπος που θα ζητήσει να μάθει τον λόγο. Δεν πήρα απάντηση, δεν είδα κάτι πολιτισμένο απέναντί μου, για να κάνουμε κάποιου είδους συζήτηση», δήλωσε συγκεκριμένα στις κάμερες.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το MasterChef 2024:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved