Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια… αλλά με έφερε εκεί η ζωή»
Media

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια… αλλά με έφερε εκεί η ζωή»

Αναφορά στο γάμο και στον χωρισμό της έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της το πρωί του Σαββάτου (17-02).

Αφορμή για την εξομολόγησή της στάθηκε η on air συζήτησή της με τον Πατέρα Σεραφείμ, Αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρίνας στην Ηλιούπολη.

«Σας σέβομαι πάρα πολύ και γενικά είμαι ένας άνθρωπος που ακολουθεί την εκκλησία. Αλλά τα διδάγματα αισθάνομαι πως διαφοροποιούνται από ιερέα σε ιερέα και εκκλησία σε εκκλησία.

xristidou-(8).jpg

Εμένα ας πούμε, που είμαι μια διαζευγμένη μητέρα, που δεν οραματίστηκα αυτό για τη ζωή μου, δεν παντρεύτηκα σκεπτόμενη πως θα διαλυθεί ο γάμος μου, ότι θα μείνω με δύο παιδιά και όλο αυτό θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν πέρασε από το μυαλό μου όταν έκανα οικογένεια. Και φαντάζομαι όλες οι γυναίκες που έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση. Αλλά με έφερε εκεί η ζωή. Δεν ήταν εύκολο αλλά συνέβη», είπε ανάμεσα σε άλλα.

sissychristidou_1707585555_3299789259348698976_143812079.jpg

«Θα έκανα κάποια πράγματα νωρίτερα. Πολύ νωρίτερα. Έκανα μεγάλη υπομονή αυτά τα χρόνια γιατί η μητέρα μου πάλευε για τη ζωή της και προτεραιότητά μου ήταν να βρίσκομαι στο πλευρό της. Υποχωρούσα στα πάντα σε πολλούς τομείς. Δεν έπρεπε να το είχα κάνει. Αυτό αξιολογήθηκε ως αδυναμία. Και, για να είμαι ειλικρινής, ήταν. Άφησα πίσω και τον εαυτό μου αλλά και όσα όφειλα και είχα χρέος να υπερασπιστώ και να φροντίσω», έχει πει στο παρελθόν για το αν θα άλλαζε κάτι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved