Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω πικρία για τον Τριαντάφυλλο. Όταν έχω θυμό, θέλω να παίρνω απόσταση» 
Media

Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχω πικρία για τον Τριαντάφυλλο. Όταν έχω θυμό, θέλω να παίρνω απόσταση» 

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Τριαντάφυλλο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα της με τον Τριαντάφυλλο. Οι δυο τους εμφανίζονταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Στεναχωρήθηκα με την στάση του Τριαντάφυλλου. Το έχω πει και το έχω εκφράσει και στον ίδιο. Έχουμε μιλήσει και του το έχω πει και μετά από τις δηλώσεις του και μετά από τις δικές μου δηλώσεις».

«Η πικρία μου ήταν από τον ίδιο, όχι από την επιχείρηση. Όταν έχω θυμό, προτιμώ να παίρνω την απόσταση. Δεν είμαι όμως άνθρωπος γενικά που κρατάω κακία. Δηλαδή ξέρω ότι κάποια στιγμή θα ανακάμψει όλο αυτό ανάμεσά μας».

Η Ελευθερία Ελευθερίου συνέχισε λέγοντας: «Έχει γίνει θέμα με τη Μαρίνα Σάττι που διέρρευσε ο τίτλος του τραγουδιού και πλάνα από το βίντεο κλιπ» σχολίασε, επίσης, ο ρεπόρτερ της ψυχαγωγικής εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ για να απαντήσει η Ελευθερία Ελευθερίου ως εξής. «Με το διαδίκτυο πλέον και τις αναμεταδόσεις πολύ έντονα μπορεί να διαρρεύσουν κάποια πράγματα. Αν ήταν διαγωνισμός και δεν ήταν ανάθεση, τότε θα υπήρχε πρόβλημα», κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved