Τσολάκη για Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι»
Media

Τσολάκη για Ουγγαρέζο: «Νομίζω ήταν τσαντισμένος, τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι»

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην ραδιοφωνική εκπομπή του στο My Radio για τους συντελεστές της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, Το Πρωινό, σχολίασαν στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου.

Η Ελένη Τσολάκη δεν δίστασε να πει στον αέρα την άποψή της επί του θέματος.

Θυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Την Βουλγαράκη δεν την μετράμε γιατί την Βουλγαράκη την έχω μπλοκ πριν γίνει το instagram…».

Και πρόσθεσε: «Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν και δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ, δύο είχα μπλοκάρει και μετά από αυτό το σκετσάκι μακάρι να υπήρξε μπλοκ στο μπλοκ να τους διπλό… μπλοκάρω, δύο συγκεκριμένους που ξέρουν πάρα πολύ καλά γιατί τους έχω μπλοκάρει. Μάλιστα ο ένας να μην αναρωτιέται, έχει προσβάλει συνεργάτιδά μου στον αέρα. Οπότε μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Ξέρεις φιλαράκο ποιος είσαι… Η Ελένη ξέρει και πολύ αξιοπρεπώς το αντιμετώπισε στον αέρα και την ευχαριστώ πολύ, γιατί αφορά εμένα και εκείνη»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Πετάχτηκαν δύο τσουτσέκια, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση – και μάλιστα τη μία την έχω βάλει και σπίτι μου (σ.σ. Η Γεωργίτσα από τα παρασκήνια)- θεώρησε σωστό να πάει τώρα με τους παρουσιαστές εκεί να νιώσει λίγο παρουσιάστρια. Εντάξει δεν θα μπορούσε να επιβιώσει. Έχει περάσει και από 45 παραγωγούς. Έτσι επιβιώνουν οι άνθρωποι. Ξέρει ανάλογα με τη φάση με ποιον θα πάει και ποιον θα “γλείψει”. Ο χειρότερος από όλους είναι αυτός ο Περικλής που ακούστηκε. Ελπίζω να μην είναι ο σκηνοθέτης Περικλής Βούρθης που δεν τον είχα μπλοκάρει. Του έστειλα μάλιστα και μήνυμα να τον ρωτήσω και δεν απάντησε»!

ouggarezos-liagkas-7-9-2019.jpg

Τα σχόλια στο Πρωινό ΣουΣου

«Νομίζω τσαντισμένος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην απάντησή του. Νομίζω τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι που δεν ξέρω, ο ένας είναι ο Περικλής Βούρθης που γνωρίζω, τον άλλον άνθρωπο, την άλλη την κοπέλα, δεν κατάλαβα…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Τσολάκη.

«Έχει απογοητευτεί πάρα πολύ από τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ενώ έχουν ζήσει μία στενή φιλία και με πολλές δύσκολες στιγμές – γιατί εκεί δένεσαι υποτίθεται – στα δύσκολα, ήταν ο άνθρωπος που τον έκρινε πιο αυστηρά μέσα από το Πρωινό. Έχει μιλήσει πάρα πολλές φορές αρνητικά για τον Δημήτρη, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε και τον έκανε τότε μπλοκ», είπε στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργιάδης.

Δείτε το απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved