Σοφίνα Λαζαράκη: «Όλα δουλεύονται αν μπορέσει κανείς να τα δει και να τα αποδεχτεί»
Media

Σοφίνα Λαζαράκη: «Όλα δουλεύονται αν μπορέσει κανείς να τα δει και να τα αποδεχτεί»

Τη φετινή σεζόν η Σοφίνα Λαζαράκη επέστρεψε τηλεοπτικά, υστέρα από χρόνια, στη νέα σειρά του ALPHA «Ο Σκαραβαίος». Η ηθοποιός μιλά για την ηρωίδα της, αν έχουν κοινά στοιχεία και γιατί είπε το «ναι»

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχτείς τη συγκεκριμένη πρόταση;

Αρχικά, μου δόθηκε να ετοιμάσω μια σκηνή για να πάω στο κάστινγκ για τον ρόλο, χωρίς να έχω επιπλέον πληροφορίες. Ύστερα από λίγες μέρες, ενημερώθηκα ότι με διάλεξε ο σκηνοθέτης της σειράς, Σταύρος Στάγκος, και πως θα ήθελε να πάμε για έναν καφέ να τα πούμε από κοντά. Έτσι, βρεθήκαμε, μιλήσαμε για αρκετή ώρα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέροντα συγκεκριμένο πρότζεκτ. Ένιωσα πολύ άνετα με τον ίδιο τον Σταύρο, ένιωσα πως μπορώ να τον εμπιστευτώ. Δεν είχα ακόμα πολλές πληροφορίες για τη Χλόη, αλλά από τα λίγα που μου είπε κατά κάποιο τρόπο συνδέθηκα μαζί της και κατευθείαν θέλησα να προχωρήσω στη συνεργασία.

Στη σειρά υποδύεσαι τη Χλόη. Τι σε ιντριγκάρει σε αυτόν τον ρόλο;

Η Χλόη είναι ο μόνος ενεργός συνδετικός κρίκος, προς στιγμήν τουλάχιστον, ανάμεσα στον Σκαραβαίο και στη μητέρα του. Αυτό τη φέρνει συχνά σε μια πολύ λεπτή θέση και είναι αναγκασμένη να κρατάει το στόμα της κλειστό πολλές φορές, ώστε να κρατάει τις ισορροπίες. Ενώ άλλες να πρέπει να βρει τον σωστό τρόπο και τον κατάλληλο χρόνο για να μιλήσει.

lazaraki-xloi-skaravaios.jpg

Τι χαρακτήρας είναι η Χλόη;

Η Χλόη είναι μια πολύ έξυπνη κοπέλα, έχει μάθει, δυστυχώς ή ευτυχώς να περνάει τα δύσκολα συνήθως μόνη της από μικρή ηλικία και αυτό την έχει ωριμάσει μια ώρα αρχύτερα. Την έχει κάνει ανεξάρτητη, δεν κρέμεται απ’ τους άλλους για να επιβιώσει. Αυτό, από την άλλη, κουβαλάει από μόνο του καίρια πίκρα, δεν νομίζω πως το επιλέγει κανείς τόσο νωρίς στη ζωή του. Για κάποιο λόγο αναγκάζεσαι να φτάσεις εκεί. Κι αυτός ο λόγος για τη Χλόη είναι ότι η μαμά της τους παράτησε όταν εκείνη ήταν μικρή και έζησε με έναν πατέρα που νούμερο ένα στη ζωή του ήταν και είναι η δουλειά του. Παρ’ όλα αυτά, έχει αγάπη μέσα της και τρυφερότητα τις οποίες «διδάχτηκε» από τη γιαγιά της την 'Ελενα και μόνο σε αυτήν μπορεί να τις εκφράζει με όλη της την καρδιά.

'Εχεις κοινά στοιχεία μαζί της;

Κι εγώ σε μικρή ηλικία μπήκα στη θέση να μάθω να ψυχολογώ ανθρώπους και καταστάσεις, έμαθα να ξέρω να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου, ώστε να προστατεύσω άλλους και κατ’ επέκταση τη δική μου ψυχική υγεία και να μπορώ να διακρίνω την κατάλληλη στιγμή για να πω κάτι με τον κατάλληλο τρόπο. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως αυτό είναι ένα καλό χαρακτηριστικό. Ίσως γιατί με έναν τρόπο χάνεται ένα κομμάτι του αυθορμητισμού μας. Όμως όλα δουλεύονται αν μπορέσει κανείς να τα δει και να τα αποδεχτεί.

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved