Backstage J2US: Τα φιλιά Χριστίνας Παππά-Βανδή, η Μελίνα & η στήριξη του Πηλαδάκη στη Ναυσικά του
Media

Backstage J2US: Τα φιλιά Χριστίνας Παππά-Βανδή, η Μελίνα & η στήριξη του Πηλαδάκη στη Ναυσικά του

Το δεύτερο live του J2US απόψε (24/2) είναι γεγονός και στο πλατό του σόου γίνεται... παρέλαση από καλλιτέχνες και τηλεοπτικά πρόσωπα. 

Εκτός από τα 17 ζευγάρια που είδαμε στην πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο, σήμερα μπήκαν άλλα δύο ντουέτα, η Μαρία Καρλάκη με τον Γιάννη Καπετάνιο ο οποίος χάρισε και πολύ γέλιο απλόχερα με τα αστεία του αλλά και η Άννα Μπεζάν με τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, γιο του Γιώργου Μαργαρίτη.

Τη νύφη της, λοιπόν, την Άννα Μπεζάν έσπευσε να στηρίξει με την παρουσία της η Χριστίνα Παππά η οποία σε ένα διάλειμμα για διαφημίσεις ανέβηκε στη σκηνή και βρέθηκε κοντά στους κριτές για να χαιρετήσει τη Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και τη Δέσποινα Βανδή η οποία τη φίλησε εγκάρδια.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο:

Στο πλατό του J2US όμως ήταν και ο Κώστας Πηλαδάκης ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της συντρόφου του Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου η οποία διαγωνίζεται σε ντουέτο με τη Χριστίνα Μηλιού. Ο γνωστός επιχειρηματίας καθόταν στην ίδια παρέα με τον Πάνο Καλλίδη και τον Άρη Σοϊλέδη. Οι δύο τελευταίοι έχουν φυσικά ως κοινό την συμμετοχή τους στο παρελθόν στο Survivor. Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες:

Στο πλατό όμως ήταν και η Μελίνα Νικολαΐδη, κόρη της Δέσποινας Βανδή η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από τις σπουδές της στο Λονδίνο.

Επίσης, στο πλατό εντοπίσαμε και τον Πάνο Τριανταφύλλου ο οποίος πέρυσι είχε συμμετάσχει στο σόου με τη Φωτεινή Δάρρα να είναι η coach του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα διαλείμματα, η Χριστίνα Παππά κρατούσε συνεχώς ένα πανό, το οποίο φυσικά ήταν για την εμψύχωση της Άννας Μπεζάν σε αυτή την προσπάθειά της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved