Νύχτα Στάσου - Μαριώ: Η αποκάλυψη της ηλικίας της, ο συμμαθητής Γιώργος Χατζηνάσιος & ο Νικολόπουλος
Media

Νύχτα Στάσου - Μαριώ: Η αποκάλυψη της ηλικίας της, ο συμμαθητής Γιώργος Χατζηνάσιος & ο Νικολόπουλος

Η Μαριώ βρέθηκε απόψε (24/2) καλεσμένη στην εκπομπή Νύχτα Στάσου και μίλησε για την ασχολία της με το ρεμπέτικο τραγούδι, στο οποίο ήταν αφιερωμένη η εκπομπή. 

Η τελευταία ρεμπέτισσα όπως πολλοί τη χαρακτηρίζουν μίλησε για τη ζωή της και απευθυνόμενη στον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Μελίνα Ασλανίδου αποκάλυψε την ηλικία της. Είπε λοιπόν ότι στις 3 Μαρτίου γίνεται 79 ετών ενώ τόνισε ότι πέρασε στη ζωή της πολύ ωραία, κάνοντας αυτό που ήθελε.

Βέβαια επεσήμανε ότι τα πρώτα χρόνια της ζωής της, που ασχολήθηκε με το τραγούδι, από τα 14 της χρόνια ακόμα, δούλευε πολύ σκληρά. Μάλιστα αποκάλυψε ότι ξεκίνησε εκείνα τα χρόνια με τον Χρήστο Νικολόπουλο και μαζί πορεύονταν εργασιακά, δουλεύοντας σκληρά. Τότε ο μεγάλος μαέστρος και μετρ του μπουζουκιού είπε ότι εκείνος είναι μικρότερός της κατά δύο χρόνια ενώ επεσήμανε ότι θυμάται από εκείνες τις εποχές πόσο όμορφη ήταν η Μαριώ με τη Μελίνα Ασλανίδου να συμπληρώνει ότι συνεχίζει να είναι το ίδιο όμορφη.

Η Μαριώ επίσης αποκάλυψε ότι εκείνη την εποχή ήταν πολύ δύσκολο να αγοράσει κανείς πιάνο και γι' αυτό κατέληξε να παίζει ακορντεόν που ήταν φθηνότερο. Επίσης αποκάλυψε ότι συμμαθητής της υπήρξε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved