Media

Σπίτι με το Mega: Η Ρούλα αναβίωσε τις εποχές των σόου της! Τραγούδησε με τα «Παιδιά από την Πάτρα»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Με μεγάλο κέφι και ξυπνώντας μνήμες στους παλιότερους ξεκίνησε η αποψινή εκπομπή Σπίτι Με το Μega, με τη Ρούλα Κορομηλά να μας θυμίζει και τις εποχές που ξεσήκωνε το τηλεοπτικό κοινό, συμμετέχοντας και εκείνη στο γλέντι πολύ ενεργά. 

Η Ρούλα απόψε δεν έμεινε στην παρουσίαση αλλά σε πολύ μεγάλα κέφια άρπαξε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει με τα Παιδιά από την Πάτρα τη διαχρονική επιτυχία τους «Και πίνω μπύρες».

koromila-s.jpg

Η παρουσιάστρια, φανερά ευδιάθετη δεν στάθηκε μόνο λοιπόν στην παρουσίαση του συγκροτήματος που έκανε τεράστιες επιτυχίες τις δεκαετίες του '80 αλλά και του '90 αλλά άρχισε να τραγουδάει και να χορεύει το αγαπημένο της αυτό τραγούδι που και για την ίδια ήταν η αφορμή για να ξυπνήσουν μνήμες στο μυαλό της.

Φυσικά οι τηλεθεατές δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στο στιγμιότυπο με τη Ρούλα να θυμίζει τις χρυσές εποχές της στην ελληνική τηλεόραση μιας και μην ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη διδάξασα στο συγκεκριμένο είδος.

Εννοείται πως τα μέλη του συγκροτήματος που εμφανίστηκαν μετά από πολλά χρόνια στην τηλεόραση προσέλκυσαν επίσης το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού οι περισσότεροι χρήστες του twitter έχουν συνδέσει τα νιάτα τους με τις επιτυχίες των Παιδιών από την Πάτρα.

Δείτε παρακάτω κάποια χαρακτηριστικά tweets και παραπάνω το βίντεο με την ερμηνεία της Ρούλας Κορομηλά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved