Άννα Ζηρδέλη: «Δεν έχω κάνει κάποια συζητήση για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει»
Media

Άννα Ζηρδέλη: «Δεν έχω κάνει κάποια συζητήση για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει»

Άννα Ζηρδέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και έκανε κάποιες αποκαλυπτικές δηλώσεις. 

Συγκεκριμένα, η Άννα Ζηρδέλη μίλησε για τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» όπου συμμετέχει και ξεδιπλώνει το υποκριτικό της ταλέντο μιας και έχει σπουδάσει το αντικείμενο, παρ' όλο που έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο ρεπορτάζ.

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και πραγματικά αποδείχθηκε ότι η επιλογή αυτή ήταν η ιδανική. Θέλω να πιστεύω ότι η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως και για του χρόνου. Εγώ δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για του χρόνου. Το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Ιούλιο μαζί με την εκπομπή» είπε αρχικά ενώ όταν χρειάστηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Βασάλου που είπε ότι δεν του αρέσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ζαρίφη, η Άννα Ζηρδέλη τόνισε: «Ρωτήστε τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί δεν του αρέσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

zarifious.jpg

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε δηλώσει για την Κατερίνα Ζαρίφη:

«Γνωριζόμασταν εξ όψεως και λόγω του κοινού μας φίλου Δημήτρη Σταματίου, του γνωστού make up artist. Την είχα συναντήσει σε καλέσματα και φυσικά τη γνώριζα από τον χώρο. Δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα να συνεργαστούμε, αν και εγώ το ήθελα πολύ. Πιστεύω πως αυτή η συνεργασία γέννησε μια νέα φιλία. Ειδικά όταν άκουσα γι' αυτή την εκπομπή, δεν σου κρύβω πως ψιλο-αυτοπροτάθηκα. Πήρα τηλέφωνο τον Νίκο Κοκλώνη και του είπα: «Νίκο, αν ψάχνεις συνεργάτες γι' αυτή την εκπομπή, με ενδιαφέρει πολύ» και εκείνος μου απάντησε: «Νόμιζα πως έχεις κλείσει. Κλείσε τώρα το τηλέφωνο να το δω». Έπειτα μου τηλεφώνησαν και μου έγινε η πρόταση. Μετά βέβαια, όταν άκουσα τι ήθελαν από εμένα, δεν ήμουν τόσο σίγουρη αν θα μπορούσα να το υποστηρίξω. Μου πήρε δύο ημέρες να το σκεφτώ. Βέβαια, δεν είχα κλείσει και κάτι άλλο και θα ήμουν εκτός τηλεόρασης».

Δείτε εδώ τις νέες δηλώσεις της Άννας Ζηρδέλη στην κάμερα του «I Love Σου Κου»:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved