Πάνος Κοκκινόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τα Μαύρα Μεσάνυχτα δεν πήγαν τρίτη σεζόν
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τα Μαύρα Μεσάνυχτα δεν πήγαν τρίτη σεζόν

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Δύο στις 10» και προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την αγαπημένη σειρά Μαύρα Μεσάνυχτα.

«Ετοιμάζω μια σειρά βασισμένη στο βιβλίο που λέγεται “Μισό παιδί”, αλλά και μια μαύρη κωμωδία που θα διαδραματίζεται στο τμήμα ανθρωποκτονιών. Οι γυναικοκτονίες δεν είναι καινούργιο “φρούτο”, απλά τώρα έγιναν της “μόδας”. Δεν γυρίζαμε ποτέ αυτούσιες τις υποθέσεις, δεν το θεωρούσαμε ηθικό απέναντι στα θύματα και τους θύτες. Αυτό που με ερεθίζει με τα εγκλήματα είναι το γεγονός πως κάποιος ξεπερνάει τα όριά του και χάνει κάθε ηθικό φραγμό», είπε αρχικά ο Πάνος Κοκκινόπουλος.

Ο γνωστός σκηνοθέτης στη συνέχεια δήλωσε: «Αν δεν ήταν τραγική ιστορία του πιλότου, θα μπορούσε να γίνει μια καταπληκτική κωμωδία. Ο τύπος είναι για δέσιμο, είναι καραγκιόζης. Από την πρώτη μέρα φαινόταν, με τις κλήσεις του στην αστυνομία. Έχω σκεφτεί σενάριο για την υπόθεση του πιλότου, θα γινόταν μια ωραία μαύρη κωμωδία».

Όσον αφορά τα Μαύρα Μεσάνυχτα, ο Πάνος Κοκκινόπουλος αποκάλυψε: «Όταν μου είπαν να κάνουμε και τρίτη σεζόν, είπα όχι. Προς το τέλος της δεύτερης σεζόν δεν μπορούσα… Κάθε μέρα γύρισμα, οι ίδιοι άνθρωποι, οι ίδιοι χώροι, τι να κάνεις; Ενώ τα αυτοτελή είναι μια διαφορετική ιστορία κάθε φορά, κάνεις καινούργια πράγματα. Γι’ αυτό δεν κάναμε την τρίτη σεζόν και ευτυχώς γιατί μετά φαλίρισε το Mega και δεν θα πληρωνόμασταν ποτέ».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Πάνου Κοκκινόπουλου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved