Λένα Μαντά: «Η κόρη μου με ''τσάκισε'' & με έστειλε στον ψυχολόγο. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει ποτέ»
Media

Λένα Μαντά: «Η κόρη μου με ''τσάκισε'' & με έστειλε στον ψυχολόγο. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει ποτέ»

Η Λένα Μαντά φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι κι έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. 

Η αγαπημένη συγγραφέας μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της, καθώς και για το νέο της βιβλίο.

«Δεν είμαι καθόλου κοινωνική, στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου, περνάω πολύ δύσκολα», ανέφερε αρχικά η γνωστή συγγραφέας.

Η Λένα Μαντά συνέχισε λέγοντας: «Η συγγραφή είναι μία μοναχική διεργασία. Πρέπει να είσαι εσύ και οι ήρωές σου. Αυτό γίνεται συνήθεια με τα χρόνια. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών επειδή η μητέρα μου με άφηνε μόνη μου σπίτι είχα συνηθίσει γι' αυτό και παρουσιάζω το εξής γελοίο θέαμα… Παραμιλάω. Μιλάω με την ηλεκτρική σκούπα, με τη σιδερώστρα, βρίζω τον υπολογιστή μου. Έχω μόνο μία φίλη γιατί δεν με αντέχουν οι άνθρωποι».

Η σχέση της Λένας Μαντά με την κόρη της χαρακτηρίζεται από πολλή αγάπη, ωστόσο έχουν περάσει και από πολλές δυσκολίες.

«Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου, όπως και με τα παιδιά μου. Λέω πάντα την αλήθεια όσο σκληρή κι αν είναι.

Η κόρη μου έχει πάρει στοιχεία μου και έχει δοκιμάσει τα δοντάκια της σε μένα πρώτα. Η Μαρία μου έχει απόλυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, δεν φυλάει τα λόγια της. Εμένα με τελείωσε. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν, ούτε για άντρα ούτε για κανέναν. Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Ευτυχώς δηλαδή καλό μου έκανε. Είναι πολύ πιο σκληρή γιατί είναι και πιο νέα. Και εγώ στα νιάτα μου ήμουν, τώρα μεγαλώνεις στρογγυλεύουν οι γωνίες».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Λένας Μαντά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved