Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω κινδυνεύσει λόγω του Φιλιππίδη. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε…»
Media

Γιώργος Λαμπάτος: «Έχω κινδυνεύσει λόγω του Φιλιππίδη. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε…»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε στο Πρωινό Σουσού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλλιπίδη.

Αρχικά είπε ο ηθοποιός για τον Μάρκο Σεφερλή και την νέα συνεργασία τους: «Η ψυχολογία μου έχει αλλάξει, τα πράγματα στη ζωή μου είναι πλέον πιο όμορφα. Αυτό που μου δίνει μεγάλη χαρά και ώθηση είναι ότι έχουμε τηλεφωνηθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και μου πρότεινε ένα ρόλο αφού αναρρώσω από την εγχείρησή μου. Περιμένω με αγωνία την έναρξη από τις πρόβες μας. Με έχουν πάρει και άλλοι άνθρωποι για δουλειά, έχει αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνό μου. Είναι σαν να βιώνω ένα θαύμα, έχω μια ανησυχία που όλα πάνε καλά».

giorgoslabatos.jpg

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και για μία παλιότερη συνεργασία τους, τόνισε:

«Μια παλαιότερη συνεργασία που με έχει στεναχωρήσει είναι αυτή με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει παίξει αρνητικό ρόλο στη ζωή μου και κράτησε κάποιες κλειστές πόρτες στην πορεία μου γιατί είχαμε ξεκινήσει μαζί και έπειτα εκείνος έγινε θιασάρχης, δεν με χρησιμοποίησε πουθενά.

lampatos-filippidis-1.png

Γενικώς ήξερε και έπαιρνε και τηλέφωνο και έλεγε να μην γράψουν ρόλους για εμένα. Αυτό έπαιξε αρνητικό ρόλο στην καριέρα μου. Μάλλον αυτό το έκανε γιατί ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να κινούνται όλα γύρω του. Είχε μια συμπεριφορά πολύ επιθετική εναντίον μου.

Έχουν γίνει πολλά περιστατικά σε παραστάσεις, που έχω κινδυνεύσει λόγω του Πέτρου. Με έχει χτυπήσει με ένα τασάκι εν ώρα παράστασης στον αστράγαλο του ποδιού μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Γενικώς είχε μια συμπεριφορά πολύ εγωκεντρική. Δεν του ζήτησα ποτέ τον λόγο γιατί υποτίθεται ότι όλα αυτά γίνονταν κατά λάθος. Φοβόμουν να τον ρωτήσω ευθέως».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Σουσού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved