Κούλλης Νικολάου: Έδωσε το απόλυτο spoiler για την «Γη της Ελιάς» και τον Δημοσθένη
Media

Κούλλης Νικολάου: Έδωσε το απόλυτο spoiler για την «Γη της Ελιάς» και τον Δημοσθένη

Εξ ονόματος του «Δημοσθένη», του ρόλου που φυσικά ενσαρκώνει στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» απολογήθηκε στη Δανάη Μπάρκα, ο Κούλλης Νικολαόυ

«Μου αρέσει πολύ ο Δημοσθένης, τον αγαπώ ως ρόλο, τον λατρεύω! Είναι ένας τόσο καλογραμμένος ρόλος από την Βάνα Δημητρίου. Το ήθελα πολύ. Οι ρόλοι μου είχαν πάντα το συστατικό του καλού ανθρώπου. Ο ρόλος του Δημοσθένη είναι εντελώς έξω από τα νερά μου και τον γουστάρω τον ρόλο μου. ως άνθρωπος, τον «καταδικάζω» φυσικά. Δεν είμαι απόλυτος όμως αφήνω τη θεία δίκη να κάνει αυτό που πρέπει», τόνισε.

dimosthenis-gi-tis-elias.jpg

Και έδωσε το απόλυτο spoiler: «Η μητέρα του παιδιού του αρπάζει το παιδί και φεύγει. Πώς θα συμπεριφερθεί; Γιατί είναι γιος του και «περιουσία» του. Επίσης, η σχέση του με την Ασπασία που θα έρθουν φοβερές σκηνές. Δεν ξανασμίγουν η Ασπασία με τον Δημοσθένη τουλάχιστον στα επόμενα επεισόδια. Δεν έχω κοινά με τον Δημοσθένη. Προσπαθώ να εντάξω δικά μου στοιχεία για να τον «λυτρώσω». Θα μπορούσα να είμαι πιο στυγνός υποδυόμενος τον ρόλο μου».

h-gh-ths-elias-dhmosthenis-aspasia.jpg

«Νιώθω ευλογημένος, κλείνουμε 11-12 χρόνια στην ελλαδική τηλεόραση με επιτυχίες και ένα κοινό που μάς ακολουθεί. Δεν περιγράφεται αυτό. Σε κάθε βήμα μας υπάρχει μία αγωνία, μία τεράστια λαχτάρα. Το «Famagusta» είναι μία απερίγραπτη στιγμή. Μπορεί να πει κανείς ότι ήταν και ένα όνειρο ζωής. Όταν βγήκε δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε. Ο Αντρέας Γεωργίου έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό, η Βάνα Δημητρίου, ο Δημήτρης Τοκαρής που κάνει τις οπτικοποιήσεις», είπε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved