Media

Επικριτικά σχόλια Γκουντάρα-Μικρούτσικου για το «φλερτ» της Σταυροπούλου στον Σχίζα: «Με κουράζει..»

Gossip-tv Team

Ένα μικρό briefing για το τι συνέβη στο τελευταίο live του J2US στάθηκε η αφορμή για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνουν focus στη Βίκυ Σταυροπούλου και στον τρόπο που κρίνει κάποια από τα ζευγάρια του σόου. 

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε το φλερτ της ηθοποιού στον Στάθη Σχίζα ο οποίος είναι διαγωνιστικό ζευγάρι με τη Μαλού. Ο πρώην νικητής του Survivor και επιχειρηματίας εμφανίστηκε επί σκηνής με μία φόρμα εργασίας, που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα του μπράτσα, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να αστειεύεται μαζί του και να τον φλερτάρει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας λοιπόν, σχολίασε το γεγονός ότι η Βίκυ Σταυροπούλου «έπαιξε» με τον Στάθη Σχίζα, φλερτάροντας μαζί του.

«Όλο αυτό με το φλερτ της κυρίας Σταυροπούλου είναι χαριτωμένο όταν γίνεται στην αρχή αλλά μετά από ένα σημείο γίνεται μανιέρα» είπε ο δημοσιογράφος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει πως ενώ είναι αναβαθμισμένο φέτος το J2US από άποψη τραγουδιστών εκεί που έχει μείνει στάσιμο είναι: «στο αφήγημα των κριτών της επιτροπής. Έχουν το ίδιο αφήγημα για δεύτερη χρονιά. Τι εννοώ αφήγημα: εγώ είμαι η Σταυροπούλου και φλερτάρω, εγώ είμαι η Βανδή και λέω αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι ο Σταμάτης και κάνω αυτή την κριτική και μιλάω για αυτά που φοράω. Αν ήμουν project manager, θα φώναζα την επιτροπή και θα έλεγα, ‘’παιδιά, το μέχρι τώρα αφήγημα ξεχάστε το’’. Μη ζούμε την ίδια ιστορία, δύο χρόνια.

Όπως ανανεώθηκαν οι συμμετοχές, και έχουμε καλύτερο επίπεδο, να ανανεωθούν και οι προσωπικότητες. Έχουν κάτσει στα έτοιμα. Και τα έτοιμα κουράζουν. Δεν είπα να αλλάξουν. Να διαφοροποιηθούν. Να μη λέω ‘’α είναι ωραίο αγόρι; Η Σταυροπούλου θα κάνει αυτό…’’ Είναι συντελεσμένο, δεν μου προκαλεί ενδιαφέρον. Με κουράζει, είναι αναμενόμενο. Αν ανέβεις εσύ πάνω που είσαι ωραίος άνδρας, η Σταυροπούλου θα κάνει το ίδιο πράγμα.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα από το σχολιασμό Γκουντάρα και Μικρούτσικου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved