Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Με εκβίασαν επειδή μίλησα, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι»
Media

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Με εκβίασαν επειδή μίλησα, μου είπαν ότι θα βρεθώ σε χαντάκι»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την υποκριτική και για το METOO.

«Βρίσκομαι στο θέατρο “Δρόμος” κάθε Σάββατο με την παράσταση “Ο αποχαιρετισμός”. Δε φρόντισα να εξασφαλίσω τα προς το ζην για την οικογένειά μου από την υποκριτική οπότε κάνω και άλλες δουλειές. Αν κάποιος είναι κακός ηθοποιός και δε βρίσκει δουλειά πρέπει να βρει δουλειά σε κάτι που είναι κάλος», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Διαβάστε επίσης: Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η δελεαστική πρόταση για το Survivor και ο λόγος που αρνήθηκε

kalfagianni-pame-danai-(2).jpg

Και συνέχισε:

«Πλέον είτε είσαι από το survivor είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας είτε είσαι αθλητής λέγεσαι ηθοποιός. Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει. Με έχουν εκβιάσει και με έχουν απειλήσει για πράγματα που έχω πει. Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να προσέχω καλά γιατί δεν είπα ονόματα που έπρεπε».

Για το METOO ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης «το METOO δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα γιατί την πλήρωσαν ένα δυο άνθρωποι και έκανε κάποιους να κρυφτούν».

kalfagiannis1.jpg

Για τα άτομα που βγαίνουν από ριάλιτι, υπογράμμισε πως, «Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα. Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Δίνουν την ευκαιρία στον αθλητή από το survivor να ξεκινήσει μία καινούρια καριέρα στην υποκριτική. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής».

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Η αδερφή μου είχε καρκίνο, μεγάλωσα με τις τύψεις ότι εγώ...»

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η απόφαση να μη δουλέψει ως ηθοποιός, η νέα καριέρα του και τα παιδιά του

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Ήταν καλεσμένος στην Μαγγίρα και δεν πήγε - Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved