MasterChef 2024: Το σοβαρό λάθος το βρήκε ο Κοντιζάς μέσα στο πιάτο - Ποιος παίκτης αποχώρησε;
Media

MasterChef 2024: Το σοβαρό λάθος το βρήκε ο Κοντιζάς μέσα στο πιάτο - Ποιος παίκτης αποχώρησε;

MasterChef 2024: Ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε μεμβράνη στο πιάτο του Μάριου, ωστόσο, ήταν τυχερός και αυτό δεν του στοίχισε την παραμονή του στον διαγωνισμό μαγειρικής.

O Θάνος Λιούτας, o Χρήστος Γανίτης, o Νίκος Κυψίδης, ο Λευτέρης Zαφειρόπουλος, η Βιβή Ζησιμοπούλου, ο Γιάννης Γεωργίου, η Ζωή Καλλέργη, ο Μάριος Ιωάννου, ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης και ο Χρήστος Μοίρας, ήταν οι 10 υποψήφιοι που συμμετείχαν στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Για να παραμείνουν στο MasterChef 2024 έπρεπε να επιτύχουν στο Τεστ Δημιουργικότητας, ετοιμάζοντας δύο ευφάνταστα πιάτα, ένα άλμυρο κι ένα γλυκό.

MasterChef 2024: «Τι είχες βάλει μέσα; Μπαρούτι;» - Τους έκανε λούτσα! Δεν ξανάγινε τέτοιο «ατύχημα»

masterc.jpg

Σύμφωνα με τους κριτές, ο Παναγιώτης, ο Λευτέρης, ο Νίκος και ο Γιάννης δημιούργησαν τα τέσσερα καλύτερα πιάτα. Μετά τον Ηλία, ο Νίκος και ο Λευτέρης, ήταν οι επόμενοι δύο παίκτες που κέρδισαν ασυλία.

Ο Μάριος έκανε μια αστοχία, καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε στο πιάτο του μια μεμβράνη. Παρόλα αυτά δεν αποχώρησε από το παιχνίδι.

Εν τέλει, μετά την απόφαση των τριών κριτών - σεφ, από το MasterChef 2024 αποχώρησε ο Θάνος. Έφυγε από το παιχνίδι συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε επίσης:

Το ατύχημα του Τζιοβάνι και η στενή σχέση με παίκτη του MasterChef 2024

MasterChef 2024: Ο Κοντιζάς βρίσκει πάλι κάτι στο φαγητό! Η επική αντίδρασή του

MasterChef 2024: Ένιωσε αδιαθεσία και έφυγε εσπευσμένα για το νοσοκομείο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved