Τέμπη: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Σκασμός! Πρέπει να κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη»
Media

Τέμπη: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Σκασμός! Πρέπει να κοιταζόμαστε και στον καθρέφτη»

 

Τέμπη: Ένας χρόνος από την τραγωδία και ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη του Πρωινού τόνισε: «Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα.»!

Και συνέχισε λέγοντας: « Χθες το βράδυ πήγα στον Γιάννη Πάριο. Μετά γύρισα σπίτι και δεν κοιμήθηκα. Μπήκα στα sites και θυμήθηκα όσα έγιναν στα Τέμπη, ένα χρόνο μετά. Θεωρώ ότι όλο αυτό που ζούμε τις τελευταίες ημέρες είναι εν πολλοίς υποκριτικό.

Διότι είναι σαν να μη σεβόμαστε τους 57 νέους συνανθρώπους μας που κόπηκε εκεί το νήμα της ζωής τους... Έναν χρόνο μετά δυστυχώς βλέπω ότι στον θάνατο 57 ανθρώπων έχει στηθεί ένα πανηγύρι για το ποιος από όλους εμάς είναι πιο φιλεύσπλαχνος, έχει περισσότερες ευαισθησίες και δίνει μεγαλύτερο βάρος στην εθνική αυτή τραγωδία. Άρα για ακόμα μία φορά, ο λαός αυτός στην πλάτη 57 ανθρώπων που πέθαναν και των δικών τους που πενθούν, έβγαλαν το δάχτυλο και το κουνάνε για την ευαισθησία τους.»!

Διαβάστε επίσης: Τέμπη: Λύγισε ο Λιάγκας: «Αυτοί οι άνθρωποι βουρκώνουν κάθε μέρα & δεν θα το ξεπεράσουν ποτέ»

tempi-liagkas3.jpg

Και πρόσθεσε: «Εργαλιοποιείται ακόμα και η κυρία Καρυστιανού. Υπάρχει επιχειρηματολογία τις τελευταίες ώρες για το ποια εκπομπή έχει φιλοξενήσει περισσότερο τις απόψεις της κυρίας Καρυστιανού.

Δηλαδή αν μία εκπομπή την έχει φιλοξενήσει 10 λεπτά και μία άλλη 8 λεπτά, η πρώτη εκπομπή έχει μεγαλύτερη ευαισθησία; Πονάνε και ματώνουν περισσότερο; Είναι ντροπή να λέγονται όλα αυτά πραγματικά.

liagkas7.jpg

Διότι εδώ μιλάμε για 57 ανθρώπους που έφυγαν… Κι άντε αυτοί δεν καταλαβαίνουν, φύγανε. Υπάρχουν κι άνθρωποι που μείνανε να βιώνουν αυτό το εθνικό πένθος… Έναν χρόνο μετά το πρόβλημα είναι ποια εκπομπή κάνει το καλύτερο ρεπορτάζ; Τι κάνουμε πουλάμε ευαισθησία και από αύριο πάλι γλέντι και χαρά;»

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή, Το πρωινό

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη – Μαγδαλιανίδη:«Βγήκα από μία χαραμάδα με το κομμένο πόδι, άκουγα φωνές να αργοσβήνουν»

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 29χρονου μηχανοδηγού: «Δεν έχω αντέξει να πάω στο σημείο ακόμα»

Τέμπη – Συγκλονίζει η μητέρα της Κλαούντια: «Έκαψαν το παιδί μας & μας έδωσαν μια κούτα στάχτη»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved