Λιάγκας: Χίλιες φορές να παίζω τον παλαιοχριστιανό & Καινούργιου - Μπάρκα. Δεν υπάρχει σωτηρία!
Media

Λιάγκας: Χίλιες φορές να παίζω τον παλαιοχριστιανό & Καινούργιου - Μπάρκα. Δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο Πρωινό με αφορμή ένα σχόλιο που άκουσε σχετικά με την εκπομπή του ότι παίζει συνέχεια τον παλαιοχριστιανό.

Ο παρουσιαστής είπε: «Άκουσα να σχολιάζεται κάπου αυτό που είπα, ότι ο παλαιοχριστιανός είναι πρόσωπο της επικαιρότητας. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι το θέμα με τον παλαιοχριστιανό είναι πιο σημαντικό από τα Τέμπη. Θα ήταν ντροπή και μόνο να το σκεφτούμε. Δεν συγκρίνονται. Το ένα είναι εθνική τραγωδία και το άλλο απλά ένα θέμα της επικαιρότητας. Κάνουν κριτική άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τα Τέμπη. Κάνουν κριτική σε εμένα, σε αυτή εδώ την εκπομπή, ειλικρινά τσαντίζομαι»!

Διαβάστε επίσης: Λιάγκας:«Τι να κάνει η Μπάρκα; Να πάρει την Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε;»

liagkas98.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η εκπομπή αυτή ήταν μονοθεματική για δύο μήνες, ασχολιόταν μόνο με τα Τέμπη. Ήταν η μόνη εκπομπή, το τελευταίο προπύργιο. Και μας κάνετε κριτική ότι παίζουμε τον παλαιοχριστιανό; Θα τον παίξουμε και δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν. Ντροπή, άνθρωποι που δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ και κουνάτε δάχτυλο. Γράφατε μπράβο στον τραγικό που κατατρόπωσε τον Λιάγκα, αυτή είναι η χώρα μας».

liagkas15.jpg

Και υπογράμμισε «Μη φωνάζετε γιατί είναι ένα μπου….λο η χώρα μας. Χίλιες φορές να παίζω τον παλαιοχριστιανό και την Καίνουργιου με τη Μπάρκα. Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα. Και που τα λέμε, τα ακούει κανείς; Φταίμε εμείς που τα λέμε. Να μην τα λέμε, να παίζουμε lifestyle, Survivor και τον Νίκο Κοκλώνη τον φίλο μου, J2US».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Λιάγκας: «Είσαι ο Νταλάρας και έχεις τα παιδάκια των 700 ευρώ και τα ειρωνεύεσαι πάλι;»

Χαμός στο Πρωινό με τον πατέρα Κλεομένη - «Να σας πονέσει και να σας τσούξει!»

Χαμός στο Πρωινό για την Καλοιμοίρα - «Έτσι θα σας κράξουν κι εσάς μία μέρα. Να είστε βέβαιες»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved