Αντώνης Αντωνίου: «Έχω την εντύπωση ότι η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου»
Media

Αντώνης Αντωνίου: «Έχω την εντύπωση ότι η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο Αντώνης Αντωνίου.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση «Εξαρτάται», στην οποία και πρωταγωνιστεί. Όπως είπε ο ίδιος, η παράσταση πραγματεύεται με το θέμα της εξάρτησης από ουσίες. «Όλοι έχουμε κάποια κακιά συνήθεια. Δοκιμάζουμε, αλλάζουμε, επηρεαζόμαστε, φτάνει να μην μπλέκεις με βρωμοπράγματα», δήλωσε.

antoniou-(2).jpg

Στη συνέχει αναφέρθηκε και στα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όπου ερμηνεύει τον ρόλο του Μηνά. «Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα της σειράς, γελάμε πριν ξεκινήσουμε την σκηνή. Έχω την εντύπωση ότι η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί και του χρόνου». Η Ελένη Κοκκίδου μας λείπει, αλλά σεβόμαστε την επιθυμία της να ανοίξει φτερά για αλλού και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

«Ο κόσμος στο δρόμο με φωνάζει Μηνά. Είχα φωνάξει έναν μάστορα και όταν με αποκάλεσε Αντώνη, η δεκάχρονη κόρη του είπε ότι με λένε… Μηνά».

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στη δραματική σχολή, αλλά και μετά την αποφοίτησε, έκανε διάφορα επαγγέλματα, σε οικοδομή ή ταξιτζής.

antoniou-(3).jpg

«Το 1961 έπαιξα στην πρώτη μου ταινία με τίτλο «Ο δρόμος της ελευθερίας. Με τον σκηνοθέτη Παύλο Τάσιο κάναμε ένα γύρισμα ως δοκιμαστικό για τον ρολό του Κοεμτζή, του άρεσε και συνεχίσαμε. Συνάντησα τον Νίκο Κοεμτζή έξω από τα δικαστήρια, ήταν πολύ συγκινητική στιγμή».

Κάθε γύρισμα της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» ήταν μία περιπέτεια, θα πει ο Αντώνης Αντωνίου. «Από τους «Ψιθύρους Καρδιάς» θυμάμαι την περιπέτεια που είχαμε στα Λιόσια. Οι τσιγγάνοι μας έδιναν χώρους για τα γυρίσματα και ο Δήμος ξήλωνε τις σκηνές που χρησιμοποιούσαμε κι εμείς».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved