Παύλος Κοντογιαννίδης: Η συγκλονιστική στιγμή που έμαθε από δημοσιογράφο το θάνατο του Ηλία Λογοθέτη
Media

Παύλος Κοντογιαννίδης: Η συγκλονιστική στιγμή που έμαθε από δημοσιογράφο το θάνατο του Ηλία Λογοθέτη

Ο Ηλίας Λογοθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών και σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στον απλό κόσμο που τον αγάπησε.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, επικοινώνησε με τον ηθοποιό Παύλο Κοντογιαννίδη ο οποίος δεν γνώριζε τη δυσάρεστη είδηση και την πληροφορήθηκε από εκείνον.

Σοκαρισμένος λοιπόν, ο Παύλος Κοντογιαννίδης είπε: «Όχι, όχι, όχι ρε φίλε. Πω, πω τι κρίμα… Είχαμε δουλέψει μαζί, πραγματικά δυσάρεστο. Ήταν ένα πνεύμα ελεύθερο, ένας καλλιτέχνης με τρομερές δυνατότητες, ένας διαβασμένος συνάνθρωπος, πάρα πολύ, ίσως από τους πιο μορφωμένους συναδέλφους που υπήρξαν. Ήταν... τι να πω...».

Ηλίας Λογοθέτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

kontogiannidis.jpg

Και συνέχισε: «Εμείς συνυπήρξαμε και καλλιτεχνικά και σε προσωπικό επίπεδο, ανθρώπινα και πολιτικά θα έλεγα, που είναι ένα πνεύμα που για να συμπορευθείς μαζί του, θέλει δύναμη. Μπορώ να πω ότι κρατάω αυτό που μου έλεγε και θα το υποστηρίζω.

Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μεγάλος, ο μεγάλος, των μεγάλων θα έλεγα… Πω, πω, φοβερή είδηση. Μπορούσε να παίξει τα πάντα, ένα ρολίστας, παγκοσμίου επιπέδου ήταν ο Ηλίας. Με φοβερό καυστικό χιούμορ, προχωρημένο, από αυτά που μου αρέσουν. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Είναι από τους πρώτους που ασπάστηκαν το σύνθημα του κινήματος που δημιουργήσαμε, “ο άνθρωπος, με τον άνθρωπο, για τον άνθρωπο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Όταν πριν 2 μήνες μιλούσε με συγκίνηση για τη σχέση με τον πατέρα του

Ηλίας Λογοθέτης: Ραγίζει καρδιές με τα λόγια της η σύζυγός του

Αλέξανδρος Λογοθέτης: Η ανάρτηση του για τον θάνατο του πατέρα του, Ηλία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved