Η οργισμένη αντίδραση Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν είναι σάτιρα»
Media

Η οργισμένη αντίδραση Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν είναι σάτιρα»

H Σίσσυ Χρηστίδου σήμερα (2/3) αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» στα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου σχετικά με τη Δανάη Μπάρκα, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

Η παρουσιάστρια έδειξε να αντιτίθεται ιδιαίτερα στην απόφαση του Λάκη Λαζόπουλου να σχολιάσει κατ' αυτόν τον τρόπο τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Δανάη Μπάρκα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο με τα καυτά της τελευταίας με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Μαγγίρα για Μπάρκα-Καινούργιου: «Ο Τσαγκρίδης δεν φέρει ευθύνη όταν ερωτοτροπεί δημόσια με...»

barka-fragklokias-(3).jpg

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε σχετικά: «Για την Κατερίνα Καινούργιου ήταν δύσκολη εβδομάδα και δεν το αμφισβητεί κανείς. Μου κάνει εντύπωση που ο Λαζόπουλος έκανε αυτού του τύπου τον σχολιασμό. Εμένα αυτό με εντυπωσιάζει πιο πολύ από όλα».

«Ο τρόπος που προσεγγίζεις τις παρουσιάστριες, τα στρας, τις κατινοεκπομπές, δείχνει ότι τα απαξιώνεις. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της, Μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα.

tsagkridis-mparka-kainourgiou.jpg

Εγώ δεν γέλασα… Αφού το απαξιώνεις, γιατί το πιάνεις; Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved