Μικρούτσικος για Πιτταρά-Γρηγοριάδη: «Εξυπνακισμός ή χιούμορ; Έτσι ούτε δεκατιανό τρώω, ούτε πρωινό»
Media

Μικρούτσικος για Πιτταρά-Γρηγοριάδη: «Εξυπνακισμός ή χιούμορ; Έτσι ούτε δεκατιανό τρώω, ούτε πρωινό»

Super Κατερίνα: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα σχόλιο που θα συζητηθεί, σήμερα 4/3 για τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη που παρουσιάζουν την εκπομπή «Δεκατιανοί».

Η αποχώρηση του Γιώργου Αυτιά από τη δημοσιογραφία και τα σενάρια που θέλουν την Μαρία Αναστασοπούλου να επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ήταν μερικά από τα ερωτήματα που τους τέθηκαν.

«Καμία αλλαγή! Πού πηγαίνει ο Αυτιάς; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; Γιατί να φύγει ο Αυτιάς ρε παιδιά; Εγώ σήμερα τον είδα εδώ, μας καλημέρισε, κάναμε αλλαγή σκυτάλης. Ακολουθούν οι Δεκατιανοί, αύριο τα λέμε πάλι... Δεκατιανό τρώτε; Να τρώτε», είπε ο Γιάννης Πιτταράς και αυτό ήταν που ενόχλησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η Τραϊάνα Ανανία απαντά στον Μικρούτσικο: «Αν μου επιτεθεί κάποιος, δεν θα το καταπιώ»

superkaterina.jpeg

«Ο σταθμός θα πάρει τις αποφάσεις και θα ακολουθήσουμε ό,τι πει ο σταθμός. Σας αφήνουμε γιατί πάμε να πιούμε τον καφέ μας», είπε ο Γιώργος Γρηγοριάδης με τη σειρά του.

«Τώρα αυτό τι είναι; Εξυπνακισμός είναι ή χιούμορ; Αν είναι έτσι ούτε δεκατιανό τρώω ούτε πρωινό. Αν δεν είναι μαθημένοι υπάρχει και η σιωπή. Αυτός ο εξυπνακισμός δεν έχει κανένα νόημα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος για Ανανία: «Μου είπαν όλοι για περίεργες συμπεριφορές»

Επικριτικά σχόλια Γκουντάρα-Μικρούτσικου για το «φλερτ» της Σταυροπούλου στον Σχίζα: «Με κουράζει..»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved