Αποκαλυπτικές οι «Ψυχοκόρες»: «Για μια περίοδο ήμουν η κοπέλα που έφαγα το χαστούκι από τη Ματσούκα»
Media

Αποκαλυπτικές οι «Ψυχοκόρες»: «Για μια περίοδο ήμουν η κοπέλα που έφαγα το χαστούκι από τη Ματσούκα»

The 2Night Show: Η Μαριάννα Κιμούλη, η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, η Άννα Λουιζίδη και η Ασημένια Βουλιώτη ήταν καλεσμένες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για όλα.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς Ψυχοκόρες στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, βρέθηκαν στο πλατό του Γρηγορη Αρναούτογλου, το βράδυ της Δευτέρας 4/3.

«Με σοκάρει που εκείνη την εποχή δεν ήταν σοκαριστικό το να βλέπουν μια γυναίκα με μαυρισμένο μάτι να πηγαίνει στην εκκλησία» δήλωσε η Άννα Λουιζίδη.

«Με σόκαρε η ευαισθησία της Δεσποινιώς, είναι η πιο μικρή και η πιο ονειροπόλα, κακοποιείται και ενηλικιώνεται με βίαιο τρόπο... Εγώ για ένα διάστημα ήμουν η κοπέλα που τρώει το χαστούκι από τη Δήμητρα Ματσούκα. Τις προάλλες με αναγνώρισε μία κοπέλα στον δρόμο, μου λέει: είσαι η Δεσποινιώ, είμαι και πιωμένη αλλά σε κατάλαβα», είπε η Ασημένια Βουλιώτη.

Ψυχοκόρες-Μαριάννα Κιμούλη: «Η Μαρίκα δεν βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από των δικών της»

5bcd7e9c-1.webp

«Στις Ψυχοκόρες δεν υπάρχουν κακοί ο καθένας κάνει το δικό του σωστό απλά το σωστό του ενός παραβιάζει το σωστό του άλλου», ανέφερε με τη σειρά της η Άννα Λουζίδη.

«Έχουμε ζήσει όλες πολύ αστεία περιστατικά. Εμένα μία μέρα που τελείωσα το γύρισμα και ήμουν αρκετά κουρασμένη. Πήγε ένας να με πατήσει με το αυτοκίνητο, λέω «ωχ, θα με βρίσει τώρα» και τελικά μου είπε συγχαρητήρια για τη σειρά. Έπαθα σοκ», αποκαλύπτει και η Μαργαρίτα Αλεξιάδη.

«Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης. Είναι κάτι πολύ νέο και ξένο για μένα και έχω λίγο άγχος αλλά έχει κάτι έτσι της πρώτης φοράς. Σε σχέση με το θέατρο υπάρχει πιο πολύ η έννοια της κατασκευής στην τηλεόραση», τόνισε και η Μαριάννα Κιμούλη.

Δείτε μερικά αποσπάσματα παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved