Ψυχοκόρες-Μαριάννα Κιμούλη: «Η Μαρίκα δεν βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από των δικών της»
Media

Ψυχοκόρες-Μαριάννα Κιμούλη: «Η Μαρίκα δεν βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από των δικών της»

Είναι η μία από τις τέσσερις «Ψυχοκόρες» του ANT1+ και έχει πάρει την απόφαση να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στον χώρο του θεάτρου και γενικότερα της υποκριτικής λόγω ταλέντου και όχι λόγω του διάσημου επωνύμου της. Ο λόγος για την Μαριάννα Κιμούλη η οποία μας εντυπωσιάζει στον ρόλο της μίας από τις 4 «Ψυχοκόρες» Μαρίκας Πολύζου. 

Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε στο Hello για τον ρόλο της.

Ο ΡΟΛΟΣ: «Παίζω τη Μαρίκα Πολύζου. Είναι η μεγαλύτερη εκ των τεσσάρων αδελ­ φών. Αν τη χαρακτηρίζει κάτι, είναι ότι δεν βάζει ποτέ το προσωπικό της συμφέρον πάνω από εκείνο των δικών της ανθρώ­πων. Είναι γενναιόδωρη, προστατευτική και με ενσυναίσθηση - προτερήματα που, δυστυχώς, σπανίζουν στις μέρες μας».

marianna-kimouli.jpg

ΤΙ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟ: «θεωρώ πως η υποκριτική, ως αυτόνομη τέχνη, είναι κι αυτή μια κατασκευή. Αν λοι­πόν θα ήθελα να με χαρακτηρίζουν κάποια στοιχεία ως ηθοποιό, αυτά είναι η ακρίβεια, η συνέπεια και η λατρεία στη λεπτομέρεια, τα οποία είναι βασικά κάθε κατασκευής».

PSYXOKORES-(1).jpg

Μαριάννα Κιμούλη

FUN FACT: «Από τα 3 μέχρι τα 5 μου, ήθε­λα να φορώ μόνο κίτρινα ρούχα και κανένα άλλο χρώμα. Παπούτσια, κάλτσες, παντε­λόνι, μπλούζα και κοκαλάκια, όλα κίτρινα! Fun για μένα, για εκείνους που με έβλε­παν δεν ξέρω...».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved