Γιάμαλη: Η επίπονη πορεία, τα στερεότυπα και τα σχόλια «πολύ ξανθιά», «πολύ χυμώδης», «πολύ γλωσσού»
Media

Γιάμαλη: Η επίπονη πορεία, τα στερεότυπα και τα σχόλια «πολύ ξανθιά», «πολύ χυμώδης», «πολύ γλωσσού»

Στα δημοσιεύματα που την θέλουν να μετακινείται στον ΣΚΑΙ, απάντησε η Αναστασία Γιάμαλη. 

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει καμία εικόνα για το τι γράφεται αλλά ούτε και πρόταση.

1675172265367-359268429-GIAMALI.jpg

«Αυτό που έχει σημασία για μένα, όπως νομίζω και για κάθε δημοσιογράφο, είναι πως δεν γίνεται να αποτελεί είδηση το ποια θα είναι η επαγγελματική του στέγη αλλά το πως κάνει τη δουλειά του. Πάντα εγώ θέλω να επικεντρώνομαι στο πως οπότε στόχος και σκοπός μου είναι να κάνω τη δουλειά μου όπως την αντιλαμβάνομαι. Με αξιοπρέπεια και ελευθερία. Το που είναι δευτερεύον άρα δεν υπάρχει κάποια συζήτηση», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω καμία εικόνα για όλα αυτά που ακούγονται. Τα διαβάζω με το ίδιο ενδιαφέρον που τα διαβάζετε και εσείς. Μέχρι στιγμής τα τελευταία πέντε χρόνια, τόσο ο Real fm όσο και το Kontra Channel. μου έχουν δώσει εκείνο το περιβάλλον της ελευθερίας ώστε να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με αξιοπρέπεια. Αυτό είναι για μένα το κριτήριο ώστε να επιλέγω που θα εργαστώ. Προφανώς η κάθε πρόταση αξιολογείται. Δεν υπάρχει όμως πρόταση αυτή τη στιγμή, διαβάζω τα δημοσιεύματα με το ίδιο ενδιαφέρον που τα διαβάζετε και εσείς»

giamali.jpg

«Θα χαρακτήριζα επίπονη την πορεία μου στη λογική του ότι ανήκω σε εκείνη τη γενιά που δεν της χαρίστηκε κάτι. Αντιθέτως έπρεπε να δουλέψω πολύ και να αποδείξω την όποια αξία έχω. Επίσης, σαν γυναίκα είχα να αντιμετωπίσω και μια σειρά άλλων στερεοτύπων. Ειδικά σαν γυναίκα στο πολιτικό ρεπορτάζ. Μου έχουν πει διάφορα κατά καιρούς. Ότι δεν κάνω για αυτή τη δουλειά, ότι δεν γίνεται γιατί είμαι «πολύ ξανθιά», «πολύ χυμώδης», «πολύ γλωσσού», είπε σε άλλο σημείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved