Μπάρκα: Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και θα φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;
Media

Μπάρκα: Θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και θα φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;

H Δανάη Μπάρκα μίλησε περί απιστίας και το… επόμενο βήμα στη ζωή με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και λίγο αργότερα όταν αναφέρθηκαν στην κίνηση του Μπεν Άφλεκ που μάζεψε όλα τα ερωτικά γράμματα και τα μέιλ της Λόπεζ, τα έδεσε σε βιβλίο και της τα χάρισε.

Αρχικά η Δανάη Μπάρκα είπε: «Εγώ την ήξερα αυτή την ιστορία απιστίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου… ή μου την έχει πει σε παρέα ή την έχει ξαναπεί κάπου δημόσια. Ευτυχώς, παιδιά, που δεν έχουμε πια κινητά με κουμπάκια που πατιούνται».

Η νέα όλο νόημα ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα - Ποιοι είναι οι παραλήπτες του μηνύματος;

barka

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Μην ψάξεις, ασ’ το να πάει το παλιάμπελο. Και τελικά απιστία τι είναι; Η πρακτική απιστία ή η συναισθηματική και της σκέψης; Μεγάλο θέμα. Γενικά, όταν δεν θέλουμε να είμαστε κάπου, να μην είμαστε. Τώρα να είμαστε και να κάνουμε όλα τα άλλα… δύσκολο, άσχημο. Κατ’ αρχάς μειώνει εμάς, δεν μειώνει τους άλλους»!

Και αργότερα ανέφερε: «Πες ότι κι εγώ υπάρχει ένας άνθρωπος από το παρελθόν μου που είναι αλλού και μου στέλνει ακόμα μηνύματα, θα εκθέσω εγώ δημόσια αυτόν τον άνθρωπο και να φέρω σε δύσκολη θέση την κοπέλα του;»! Μάλιστα ο Άρης Καβατζίκης της είπε: «Μη δίνεις τίτλους…»!

Και σε άλλο σημείο της εκπομπής είπε: «Ένας άνθρωπος δεν «ξαναφτιάχνει» τη ζωή του μόνο αν είναι σε σχέση ή μόνο αν βρει τον επόμενο ή την επόμενη. Το «ξαναφτιάχνω» τη ζωή μου είναι να κάνω αυτό που εγώ αισθάνομαι καλά με τους όρους τους δικούς μου»!

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: «Η ζωή καμία φορά μιλάει από μόνη της. Αρκεί μόνο ένα google search…»

Δανάη Μπάρκα: «Φυγαδευτήκαμε για να μη μας δουν οι κάμερες»

Φίλιππος Τσαγκρίδης: Η πρώτη ανάρτησή του μετά τα παθιασμένα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved