Ο Μάγος Σανκάρα αντιμέτωπος με τη Χριστίνα Παπαδέλη- Αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή
Media

Ο Μάγος Σανκάρα αντιμέτωπος με τη Χριστίνα Παπαδέλη- Αποκλειστικό απόσπασμα από την εκπομπή

Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: Ο Μάγος Sankara και η σύζυγός του Κατερίνα κατάφεραν να κερδίσουν στο προηγούμενο επεισόδιο και βρίσκονται για δεύτερη φορά στην κουζίνα με τον Μάρκο Σεφερλή ή αλλιώς τον Μάγο Σεφερλίσιους.

στο προηγούμενο επεισόδιο και βρίσκονται για δεύτερη φορά στην κουζίνα με τον Μάρκο Σεφερλή ή αλλιώς τον Μάγο Σεφερλίσιους. Οι δύο Μάγοι καλωσορίζουν στη Μαμά το νέο μαγειρικό ζευγάρι, τη Χριστίνα Παπαδέλη και τον Ντάνιελ.

H-MAMA-MOY-MAGEIREYEI-KALYTERA-APO-TH-DIKH-SOY_08.03-(1).jpg

Για δεύτερη φορά, ο Sankara συνεχίζει τα μοναδικά μαγικά του κόλπα αλλά και να δίνει λάθος οδηγίες στην Κατερίνα για να μαγειρέψει «Ικαριώτικο σουφικό». Η ίδια αγχώνεται και ζητά τη βοήθεια του κοινού... Θα καταφέρουν με αυτές τις συνθήκες να μαγειρέψουν ένα νόστιμο πιάτο;

H-MAMA-MOY-MAGEIREYEI-KALYTERA-APO-TH-DIKH-SOY_08.03-(2).jpg

Η Χριστίνα, που έχει ασχοληθεί με το χορό και τώρα είναι ραδιοφωνική παραγωγός, συμμετέχει στα κόλπα των δύο Μάγων της κουζίνας και στη συνέχεια παίρνει θέση πίσω από τον πάγκο. Ο Ντάνιελ, χορευτής και αυτός, γνώρισε τη Χριστίνα με επεισοδιακό τρόπο αλλά η φιλία τους μετρά πολλά χρόνια. Συνεργάζονται για να ετοιμάσουν «νιόκι με γαρίδες», όμως η έλλειψη βασικών υλικών τους αγχώνει και ο χρόνος τους πιέζει.

H-MAMA-MOY-MAGEIREYEI-KALYTERA-APO-TH-DIKH-SOY_08.03-(4).jpg
H-MAMA-MOY-MAGEIREYEI-KALYTERA-APO-TH-DIKH-SOY_08.03-(3).jpg

Η μαγεία χρειάζεται στην κουζίνα, αλλά δεν θα μετρήσει αυτό στην απόφαση του Έκτορα για το καλύτερο πιάτο του επεισοδίου.

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved