Στα Σύνορα: Ο Στέφανος οργανώνει ένα πάρτι με απρόοπτα για τον Σωτήρη
Media

Στα Σύνορα: Ο Στέφανος οργανώνει ένα πάρτι με απρόοπτα για τον Σωτήρη

Στα Σύνορα: Ο Ηρακλής μαθαίνει πώς ο Νικόλας δεν τα πηγαίνει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με την Ιωάννα.

Την ίδια ώρα, η Ελένη και ο Σωτήρης, βλέποντας πως για όλες τις λεπτομέρειες του γάμου τους αποφασίζουν οι άλλοι, εκνευρίζονται πολύ με την εξέλιξη των πραγμάτων και αποφασίζουν τελικά να το σκάσουν στην Ηγουμενίτσα. Από την πλευρά της, η Ιωάννα παρατηρεί τις αντιδράσεις της Φανής και συμπεραίνει πως πηγαίνει στην Ηγουμενίτσα για να βρει την Ελένη.

sta-synora-fani.jpg

Έτσι, η Γιαννούλα, ο Στέλιος και η Ιωάννα φεύγουν και εκείνοι για εκεί, ενώ ο πολιτικός γάμος της Ελένης με τον Σωτήρη καθυστερεί. Από την άλλη, η Καίτη διακρίνει μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στον τομέα της διοργάνωσης γάμων και εκδηλώσεων και αυτό κινεί το ενδιαφέρον της. Έτσι, αναλαμβάνει την οργάνωση και τον στολισμό και υποχρεώνει τον Αντώνη να τη βοηθήσει σε αυτό το νέο της εγχείρημα. Την ίδια ώρα, ο Στέφανος προτείνει στον Σωτήρη να γίνει κουμπάρος του και του λέει ότι επιβάλλεται να κάνουν ένα μπάτσελορ πάρτι για να γιορτάσουν το τέλος της εργένικης ζωής του νεαρού. Αναλαμβάνει, μάλιστα, ο ίδιος να τους φέρει μια ξακουστή στριπτιζέζ. Παράλληλα, οι κοπέλες κάνουν και εκείνες ένα μπατσελορέτ πάρτι, με θέμα τις πριγκίπισσες, διότι η Ελένη είχε μεγάλη αδυναμία σε αυτές όταν ήταν μικρή.

sta-synora-eleni.jpg

Από ένα λάθος, όμως, στο πάρτι των αγοριών καταφθάνει ένας άντρας στρίπερ. Όταν συνειδητοποιούν το λάθος που έγινε και προκειμένου να μην πάνε χαμένα τα λεφτά, του ζητούν να τους δείξει μερικές χορευτικές φιγούρες για να μάθουν να κάνουν στριπτίζ. Λίγο αργότερα, από ένα τηλεφώνημα του Σωτήρη στην Ελένη, τα κορίτσια πληροφορούνται ότι ένας στρίπερ βρίσκεται στον σταθμό των δασοπυροσβεστών και ξεκινούν να πάνε εκεί...

Πηγή mytv

Στα σύνορα: Ελένη και Σωτήρης το σκάνε για να παντρευτούν μόνοι

Στα σύνορα νέο επεισόδιο: Η Γιαννούλα οργανώνει μια μεγάλη διαδήλωση

Στα σύνορα: Η Ιωάννα και ο Νικόλας μεταφέρουν το λαθραίο εμπόρευμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved