Σπίτι με το Mega: Ξεφάντωμα με τον Νίκο Μακρόπουλο
Media

Σπίτι με το Mega: Ξεφάντωμα με τον Νίκο Μακρόπουλο

Μια αξέχαστη βραδιά με μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και δυνατά συναισθήματα έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA».

Το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 22:10 η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Νίκο Μακρόπουλο. Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, με τη στιβαρή φωνή και τη χαρακτηριστική ερμηνεία κάνει αναδρομή στην πολύχρονη καριέρα του και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας με τις γνωστές επιτυχίες του: «Που και που», «Τα έχω όλα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα», «Μπορεί», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Πού είσαι», «Έχω έρωτα μαζί σου», κ.ά.

makropoulos-spitimetomega-(3).jpg

Δίπλα στον Νίκο Μακρόπουλο θα βρεθούν οι φίλοι του, Χριστίνα Μαραγκόζη, Λένα Παπαδοπούλου, Χρήστος Παπαδόπουλος, και θα ερμηνεύσουν μαζί του πολύ αγαπημένα τραγούδια. Special guest ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Αλέκος Χρυσοβέργης, που υπογράφει πολλές από τις επιτυχίες τού τραγουδιστή. Στη βραδιά συμμετέχει ο Βασίλης Δήμας, ένας καλλιτέχνης που κάνει αίσθηση στην ελληνική μουσική τα τελευταία χρόνια.

makropoulos-spitimetomega-(2).jpg

Λαμπερά πρόσωπα της δημοσιογραφίας, της υποκριτικής και του αθλητισμού διασκεδάζουν και μας χαρίζουν κέφι: Στέλλα Γκαντώνα, Σωτήρης Ξενάκης, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Αθανασία Ακρίβου, Μαρία Αστερίου, Ηλιάνα Κουλαρμάνη, Μάρα Δαρμουσλή, Δημοσθένης Καρμοίρης, Άννα Μπεζάν, Γιάννης Δρυμωνάκος κ.ά.

Στο αφιέρωμα αυτό, ο Νίκος Μακρόπουλος αναπολεί τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά. Φορτισμένος συναισθηματικά, ερμηνεύει το «Λάθος καρδιά γυρεύω», το τελευταίο τραγούδι που του έγραψε ο αείμνηστος καλλιτέχνης, ενώ αποκαλύπτει ότι τον είχε συμβουλεύσει να «βάζει την ψυχούλα του» σε κάθε ερμηνεία.

Αυτό το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 22:10, το «Σπίτι με το MEGA» θα μας κρατήσει την καλύτερη παρέα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved