Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βαφτίζουν την κόρη τους! Το όνομα  – έκπληξη
Media

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Βαφτίζουν την κόρη τους! Το όνομα – έκπληξη

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη με την τριών μηνών κόρη τους ζουν ευτυχισμένοι μαζί και είναι μια υπέροχη οικογένεια.

Σύντομα μάλιστα πρόκειται να βαφτίζουν την κόρη τους ενώ επτασφράγιστο μυστικό κρατούν το όνομά της. Ο πατέρας της ηθοποιού, Γιώργος Μιχαλάκης, μιλώντας στην εφημερίδα Real Life δεν κατάφερε να κρύψει την ευτυχία του για τον ερχομό της εγγονής του, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την βάφτιση της μικρής τους.

«Τι να σας πω… δεν έχω λόγια. Η χαρά μου δεν περιγράφεται…», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Μιχαλάκης για τη χαρά του που έγινε παππούς.

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η μητέρα της, αγκαλιά με την δισέγγονή της και κόρη των Παπαγεωργίου - Μιχαλάκη

adb9cee4-mixalaki-papageorgiou-2.webp

Όσο για τος προετοιμασίες της βάφτισης: «Αυτό είναι ένα κομμάτι που θα αποφασίσει και θα οργανώσει το ζευγάρι. Μας έχουν πει ότι θα είναι έκπληξη. Υπάρχει μεγάλη ευτυχία», είπε.

Σε άλλο σημείο τόνισε ο τρισευτυχισμένος παππούς Γιώργος Μιχαλάκης: «Τα παιδιά έχουν ήδη βρει το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους, αλλά δεν θέλουν να το αποκαλύψουν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν θα δώσουν όνομα από τις γιαγιάδες. Έτσι είχαμε κάνει κι εμείς με τη σύζυγό μου στη Δανάη».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved