Τσακώθηκαν στον αέρα και ο Μικρούτσικος αποχώρησε: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του»
Media

Τσακώθηκαν στον αέρα και ο Μικρούτσικος αποχώρησε: «Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του»

Super Κατερίνα: Έναν απίστευτο καβγά είχαν σήμερα 11/3 το πρωί ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Γιάννη Πουλόπουλο, στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο παρουσιαστής, μετά το διαφημιστικό διάλειμμα που είδαμε μετά τον καβγά του με τον δημοσιογράφο, δεν επέστρεψε στο πλατό και επέλεξε να φύγει.

Η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους τηλεθεατές προκειμένου να μην αναρωτιούνται πού πήγε και δεν κάθεται στη θέση του ενώ με τα λόγια της, φαίνεται πως δεν είναι με το μέρος του σε αυτόν τον διαπληκτισμό.

Γιώργος Λιάγκας: Live στο Instagram το Πρωινό μετά το τηλεφώνημα για βόμβα! Η σύνδεση με Μικρούτσικο

mikroytsikos.jpg

«Θέλω να πω κάτι εγώ γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής με τους τηλεθεατές. Ο Ανδρέας θέλησε να αποχωρήσει μετά τον διαπληκτισμό με τον Γιάννη. Για την ακρίβεια, μετά την προσβολή κατ' εμέ προς τον Γιάννη. Από κει και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος των λόγων του και των πράξεών του», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

kainoyrgioy-Antigrafh.jpg

«Ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αγαπημένοι μου τηλεθεατές προσπαθώ να διατηρώ μια ηρεμία αλλά καμιά φορά όταν αυτή ξεπερνάει και τα όρια, δεν ξέρω κι εγώ πώς να το διαχειριστώ».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Στις Απόκριες να ντυθείς Δανάη Μπάρκα» - Η αντίδραση της Κατερίνας

«Α! Στο μαγαζί του πρώην» - Η αναφορά της Καινούργιου στον Τσαγκρίδη και τα... κοτόπουλα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved