Λιάγκας: Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις της Κορινθίου-Είμαι φορτισμένος με διάφορα τέρατα & ανακρίβειες
Media

Λιάγκας: Το σχόλιο μετά τις δηλώσεις της Κορινθίου-Είμαι φορτισμένος με διάφορα τέρατα & ανακρίβειες

Το πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε έμμεσα στις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου σχετικά με το τέλος της συνεργασίας τους.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι: «Πού μπορεί να αποσκοπεί μετά από έναν χρόνο; Γιατί να ξαναδημιουργηθεί αυτή η δήλωση; Τα γεγονότα που συνέβησαν ήταν ακριβώς το αντίθετο. Την ημέρα που εγώ έφτασα στα όρια μου. Κάτι έγινε, καλή ώρα στο πλατό, εκείνη την ώρα. Έφτασα στα όρια μου, δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη φασαρία στο πλατό, δεν βγήκα στο τέλος της εκπομπής, αν θυμάστε καλά. Αποχώρησα από το κλείσιμο της εκπομπής. Την ώρα που έφευγα από το πλατό γύρισαν και μου είπαν «Πρόσεξε γιατί έξω υπάρχουν κάμερες». Να προσέχουμε κιόλας γιατί δεν τιμά και το ίδιο κανάλι αν με έδιωξε, επειδή είπα ότι έχασα την υπομονή μου. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχουμε ιδιωτικά συμφωνητικά που έχουμε υπογράψει».

Και συνέχισε λέγοντας: «Διαψεύδω για δεύτερη φορά ότι δεν ισχύει αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Καταλαβαίνω πού αποσκοπεί, για να αποποιηθούν κάποιες ευθύνες».

Κορινθίου: «Διαψεύδω για 2η φορά τον Λιάγκα... Ξέρω πού αποσκοπεί... Με κρατά & η δικηγόρος μου»

liagkas.jpg

«Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του καναλιού, μιλάμε για πολύ συγκεκριμένα άτομα. Με αυτά τα άτομα και συζήτησα και αφού αποχώρησα τους έδωσε μεγάλη αγκαλιά. Καμία σχέση με το κανάλι και τη διοίκηση. Διαψεύδω για δεύτερη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν καταλαβαίνω πού αποσκοπεί. Ή μάλλον καταλαβαίνω. Είναι 2-3 λόγοι, ο ένας είναι για να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες. Αν είχα τσακωθεί με τη διοίκηση δεν θα είχα πρόβλημα να το πω.

Το ότι δεν έχω μιλήσει ονομαστικά και με γεγονότα και καταστάσεις, γιατί κρατιέμαι και με κρατά και η δικηγόρος μου, δεν το κάνω γιατί φοβάμαι. Όχι, δεν φοβάμαι!», ξεκαθάρισε.

e2a0ccd9-liagkas1.jpg

Και σήμερα ο παρουσιαστής είπε όλο νόημα στο Πρωινό:

«Είμαι φορτισμένος γενικά αυτές τις ημέρες με διάφορα τέρατα και ανακρίβειες που λέγονται από διαφόρους… αλλά δεν πειράζει, ο καθένας στη ζωή παίρνει αυτό που του αξίζει. Εγώ είμαι περήφανος για αυτήν εδώ την ομάδα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved