ΕΡΤ: Ποιοι «μετακομίζουν» και ποιοι συνεχίζουν!
Media

ΕΡΤ: Ποιοι «μετακομίζουν» και ποιοι συνεχίζουν!

Ανατροπές και προσθήκες στο πρόγραμμα της ΕΡΤ. Δραματική σειρά από τη Μιρέλα Παπαοικονόμου, σε συζητήσεις για νέο σίριαλ ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Προς την τελική ευθεία της διαμόρφωσης του νέου της προγράμματος οδεύει η ΕΡΤ, διατηρώντας δυνατά χαρτιά της και ανοίγοντας τον δρόμο για νέες σειρές. Η ομάδα των επιτυχιών του παλαιού Mega («Λένη», «Λόγω τιμής» κ.ά.), που συνθέτουν η σεναριογράφος Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο σκηνοθέτης Λάμπης Ζαρουτιάδης, επιστρέφει τηλεοπτικά μέσω της ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Real ένα βήμα πριν πάρει το οριστικό «πράσινο φως» βρίσκεται μια νέα δραματική σειρά, που βασίζεται στο μυθιστόρημα «Το απαραίτητο φως» της Ντορίνας Παπαλιού.

1675012679497-83994551-mirella.jpg

Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η Μιρέλα Παπαοικονόμου μαζί με τη συνεργάτιδά της Κάτια Κισσονέργη, ενώ σε τελική φάση συζητήσεων για να αναλάβει τη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Λ. Ζαρουτιάδης. Πρόκειται για μίνι σειρά οκτώ-δέκα επεισοδίων σε παραγωγή της εταιρείας Need a Fixer, όπου η κεντρική ηρωίδα Λουίζα Λασκαράτου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της και βρίσκει το τελευταίο του μήνυμα: τη φωτογραφία ενός πίνακα του 19ου αιώνα που εκλάπη από την οικογένειά της στα χρόνια της Κατοχής. Η κεντρική ηρωίδα θα αναζητήσει τα ίχνη του χαμένου πίνακα και θα ανακαλύψει ότι συνδέεται με την ανεξήγητη εκτέλεση της γιαγιάς της το 1944. Η σειρά «Το απαραίτητο φως» θα κινηθεί χρονικά ανάμεσα στο 1962 και το 1945.

KANE-OTI-KOIMASAI-II-EPEISODIO-48-3.jpg

Παράλληλα, η ΕΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του «Κάνε ότι κοιμάσαι», εξετάζοντας την πιθανότητα μιας νέας σειράς. Μπορεί η ιστορία του καθηγητή Καλλίρη να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, ωστόσο ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που πρωταγωνίστησε για δύο σεζόν στο «Κάνε ότι κοιμάσαι», και ο σεναριογράφος Γιάννης Σκαραγκάς οραματίζονται μια νέα συνεργασία με την ΕΡΤ. Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις για νέα σειρά που θα διαδεχθεί το «Κάνε ότι κοιμάσαι» και οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ θα επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων η «Ηλέκτρα», που φέρεται να «κλειδώνει» για season 2. Τέλος, και η «Παραλία», παρότι αρχικά ήταν πιθανότερο να ολοκληρώσει τον κύκλο της τον Ιούνιο, πλέον βρίσκεται πιο κοντά στο «ναι» για να παραμείνει και του χρόνου στην ΕΡΤ.

H-PARALIA-EPEISODIO-100-5.jpg

Στη δεύτερη σεζόν, το σενάριο θα κάνει ένα μικρό χρονικό άλμα και, με επίκεντρο και πάλι της παραλία των Ματάλων, θα πιάσει το νήμα της εξέλιξης των ηρώων της σειράς. Οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της «Παραλίας» αναμένονται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, οπότε μπαίνουν στη σειρά νέα πρόσωπα (Μαρία Ναυπλιώτου και Μαίρη Μηνά).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved