Λαζόπουλος: Δεν θα κάνω κωλοτούμπες! Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες και δεν θα γίνω σαν αυτούς!
Media

Λαζόπουλος: Δεν θα κάνω κωλοτούμπες! Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες και δεν θα γίνω σαν αυτούς!

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή, Mega Καλημέρα ότι δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, τονίζοντας πως οι παρούσες συνθήκες δεν επιτρέπουν τον ερχομό του στην τηλεόραση αλλά αναφέρθηκε και στο political correct και τόνισε ότι δεν θα του πει κανείς πότε θα ζητήσει συγγνώμη.

Αρχικά ανέφερε: «Το political correct δεν είναι ο θάνατος του χιούμορ και της κωμωδίας. Είναι πολλοί άνθρωποι, ανάλατοι και κρυόκ@λοι, που θέλουν να επιβάλλουν το μη χιούμορ τους και τη «σοβαροβλακεία» ως καθεστώς. Αυτό δεν πρόκειται να περάσει».

Και πρόσθεσε: «Ήξερα τι θα πω και πότε να ζητήσω συγγνώμη, Δεν θα μου πει κανένας πότε να ζητήσω συγγνώμη. Υπάρχουν κάποιοι στην τηλεόραση που νομίζουν ότι πάνε για… πάπες και μας λένε ποιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη. Η εμμονή είναι κυρίαρχο στοιχείο της σάτιρας. Κάποιοι νομίζουν πως επειδή μιλάνε στην τηλεόραση, έχουν “το όπλο να πυροβολούν”».

Λύγισε ο Λαζόπουλος για την απώλεια της συζύγου του - Οι μνήμες σε κατακλύζουν και... υγροποιούνται

lakis.jpg

Και σε άλλο σημείο υπογράμμισε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Θυμάμαι μία μέρα με ρωτήσανε στην Ελευθεροτυπία τη γνώμη έχω για την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Λέω «νομίζω είναι η εθνική αποκοιμίστρια», δηλαδή έχει πλάσει ένα παραμύθι και με αυτό ο κόσμος αποκοιμιέται. «Πας καλά παιδί μου; Πήγες και με αποκάλεσες εθνική αποκοιμίστρια;», μου είπε. «Αυτό νομίζω για σένα», της είπα και μου είπε «γιατί δεν το λες σε μένα πρώτη, που είμαι φίλη σου;». Δεν το πήρα πίσω».

Και τόνισε: «Δεν αλλάζω γνώμη δια της χειραψίας. Την αλήθεια μου την λέω και δημόσια. Με έχουν σημαδέψει με όπλο, θα μπορούσαν να με έχουν σκοτώσει. Φοβάμαι, αλλά δεν θα σταματήσω επειδή απειλείται η ζωή μου. Δεν θα κάνω κωλοτούμπες, τι να πω; “Δεν τα είπα, συγγνώμη;”. Δεν μπορώ τους καραγκιόζηδες και δεν θα γίνω σαν αυτούς. Στα πρωινάδικα δεν τις μετράνε τις δικές τους χαζομάρες;»,!

Διαβάστε επίσης:

Λαζόπουλος: Την Καινούργιου τη συμπαθώ - Δεν με ενδιαφέρει ο Λιάγκας - Ο Νταλάρας έχει δίκιο!

«Καταπέλτης» η Χρηστίδου για Λαζόπουλο: «Αισθάνομαι έναν θυμό, μια εμπάθεια, μια εμμονή»

Λαζόπουλος κατά Λιάγκα: Ο σαχλιάγκας, ο άντρας κουτσομπόλα, ο προστάτης των κατινομάγαζων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved