Ινώ Στεφανή: Ήμουν κατακόκκινη από τη γέννα & με είχε στον καπό του αγωνιστικού ο μπαμπάς μου
Media

Ινώ Στεφανή: Ήμουν κατακόκκινη από τη γέννα & με είχε στον καπό του αγωνιστικού ο μπαμπάς μου

Η Ινώ Στεφανή, κόρη του Κώστα Στεφανή ήταν  καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά της, το Traction και τις υπεραποστάσεις που κάνει.

Αρχικά ανέφερε η Ινώ Στεφανή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ήταν μονόδρομος! Ήμουν 20 ημερών και ήταν το ράλι Χαλκιδικής όπου η μητέρα μου μας πήγαινε με τον αδελφό μου από κοντά. Ήμουν κατακόκκινη από τη γέννα και με είχε στον καπό του αγωνιστικού ο μπαμπάς με το χώμα γύρω γύρω. Ο Μάνος γεννήθηκε στο ράλι Ακρόπολης. Πιάσαμε δύο αγώνες εγώ και ο αδελφός μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν τα ξέρω όλα για το αυτοκίνητο αλλά προσπαθώ να μαθαίνω, να βελτιώνομαι και προσπαθώ να εξελιχθώ. Μου λείπει πολύ η υποκριτική, δεν έκανα όσο ήθελα. Αν μου έλεγε ένας σκηνοθέτης να συνεργαστούμε, θα πήγαινα χθες. Δεν έκανα όσα ήθελα δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω. Πάντα έβρισκα μια κλειστή πόρτα ή “αφήστε το βιογραφικό σας εδώ”. Όταν έστελνα βιογραφικό και υπήρχε ένα μεγάλο κενό κάπου χαλούσε η φάση. Ξεκίνησα με μεταγλωττίσεις σε σειρές και κινούμενα σχέδια.»

Δεν υπάρχει! Η Ζενεβιέβ Μαζαρί άφησε άφωνο τον Κώστα Στεφανή με τις αποστομωτικές ατάκες της!

ino-stefani2.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είχα πάει στην Φιλανδία και ήταν το πρώτο μου ultra running. Κάνω υπεραποστάσεις. Μου αρέσει να προσέχω τον εαυτό μου και μου αρέσει να βλέπω ωραία κορμιά. Πηγαίνω σε ultra αγώνες τα τελευταία χρόνια. Δεν φανταζόμουν ότι θα το κάνω. Μου έλεγαν φίλοι μου ότι τρέχεις 24 ώρες. Κάποια στιγμή ήρθε και ωρίμασε μέσα μου αυτό. Έκανα 39 ώρες και 54 λεπτά στο Ροβανιέμι. Ήταν η πρώτη φορά και δεν είχα ιδέα, έπρεπε να είχα κάποιον μαζί μου. Ο πρώτος μπορεί να το κάνε σε 20-24 ώρες».

stefani88801.jpg

Η Ινώ Στεφανή υπογράμμισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Δεν τη φοβάμαι καθόλου την ταχύτητα, μου αρέσει πολύ αλλά ξέφυγα από αυτό. Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα! Ο πατέρας μου είχε πάντα μια αμφιβολία για το εάν ήμουν δικό του παιδί. Όταν έκανα το Ροβανιέμι 150 χιλιόμετρα μου λέει “δικό μου παιδί είσαι”. Η μαμά είναι αφανής ήρωας. Είναι με ταπεράκια συνέχεια, φέρνει και τη ζακέτα αλλά δεν τη βγάζουμε στον αέρα. Είναι ο “βράχος” όλων, φέρνει την ισορροπία. Όταν ξεκίνησα τις υπεραποστάσεις είχε μεγάλη αγωνία. Έχει παίξει τεράστια ρόλο σε αυτό που είμαστε σήμερα, είμαστε δεμένη οικογένεια. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο και όλο μαζί γίνεται κάτι όμορφο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved