Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Η σχέση με την Μαρία Αλιφέρη & η συνεργασία με τον Άραγκον
Media

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Η σχέση με την Μαρία Αλιφέρη & η συνεργασία με τον Άραγκον

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night show και μίλησε μεταξύ άλλων  για τη θεία του Μαρία Αλειφέρη, τη συνεργασία με τον Άραγκον από από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και… τον Τζέρεμι Άιρονς.

Αρχικά ανέφερε τον λόγο που δίνει σπάνια συνεντεύξεις: «Δεν έχω πρόβλημα με τις συνεντεύξεις, αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλάω αν δεν έχω κάτι να πω».

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Τα στεγανά του ποιοτικού και μη εδώ είναι πολύ έντονα σε σχέση με την κωμωδία και το δράμα, ήταν τουλάχιστον μέχρι πολύ πρόσφατα. Γιατί να θεωρούμε την κωμωδία υποδεέστερη από το δράμα; Είναι άλλο να σου αρέσει κάτι και κάτι άλλο όχι, αλλά γιατί να το θεωρείς υποδεέστερο;».

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Τα 14 χρόνια γάμου με τη σκηνοθέτη σύζυγό του & η λατρεία για τον γιο του

Και υπογράμμισε: «Όταν είπα στον Τζέρεμι Άιρονς ότι έχω παίξει στην Επίδαυρο μου λέει "και τι κάνεις εδώ;" Η παραγωγή του ήταν εξωπραγματική για εμένα, από το πεντάστερο ξενοδοχείο που έμενες με τα σπα, μέχρι ιππασία που έκανες το πρωί, ξιφασκία το απόγευμα…. Το πώς προστατεύουν τον ηθοποιό για να βγει να κάνει τη δουλειά όταν έρθει η ώρα είναι φοβερό»

«Με την γυναίκα μου, κορίτσι μου τότε, είχαμε αποφασίσει να μετακομίσουμε στο εξωτερικό για τους σπουδές της, τότε δέχτηκα ένα τηλέφωνο από μια Αγγλίδα για casting σε μια ταινία, πήρα έναν μικρό ρόλο, συμμετείχε και ο Aragon από τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», ήταν πολύ ωραία εμπειρία να τρώμε μαζί βρώμικα στην Κωνσταντινούπολη. Πήγαμε τελικά για δυο χρόνια στο Λονδίνο.

Η απόφαση να επιστρέψουμε ήρθε σταδιακά. Όταν πήγαινε Μάιος και έξω ήταν σαν Δεκέμβριος, τρελαινόμουν, δεν τον άντεχα και η Φαίδρα ήθελε να γυρίσουμε».

Για τη θεία του, Μαρία Αλιφέρη, ανέφερε: «Η Μαρία Αλιφέρη είναι θεία μου. Είναι αδελφή του πατέρα μου. Έκανα προετοιμασία μαζί της για να δώσω εξετάσεις, και συμβουλές μου έδινε. Ακόμα συζητάμε πράγματα, τώρα μπορεί να με πάρει κι εκείνη τηλέφωνο να με ρωτήσει κάτι. Είμαστε πολύ κοντά».

promitheas.jpg

Και τόνισε: «Δεν είμαι από εύπορη οικογένεια. Όσο δεν είχα γυναίκα και παιδί, ήμουν πολύ επιλεκτικός στις δουλειές μου, ξόδευα όλα μου τα λεφτά στο να πάρω ή να αλλάξω μηχανή. Από όταν έκανα οικογένεια άλλαξαν πολλά, προσπαθώ όμως, κάνω πολύ θέατρο, δε λέω όχι στην τηλεόραση, ούτε έχω στεγανά».

Διαβάστε επίσης:

Αλειφερόπουλος: «Ένιωθα τη ζωή μου σβηστή Πάλευα να βοηθήσω την καταθλιπτική μου τάση»

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Μιλάει για τη συγγένειά του και τη σχέση του με τη Μαρία Αλιφέρη!

Αλειφερόπουλος: Αγνώριστος για τις ανάγκες του νέου του ρόλου – Θα πάθεις πλάκα με την αλλαγή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved