Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ήταν δύσκολες οι εποχές, το μόντελινγκ είχε έναν μαύρο λεκέ»
Media

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ήταν δύσκολες οι εποχές, το μόντελινγκ είχε έναν μαύρο λεκέ»

H Έβελυν Καζαντζόγλου, κριτής του My Style Rocks, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Fays’ Time και μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στο χώρο του μόντελινγκ.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είπε μεταξύ άλλων: «ήταν δύσκολες οι εποχές τότε (στο ξεκίνημά μου) με την έννοια ότι το μόντελινγκ στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό, είχε έναν μαύρο λεκέ. Οπότε οι γονείς και όλος ο κύκλος μου ήταν σε φάση «πυρετός είναι, θα της περάσει με το μόντελινγκ». Ήταν αρνητικοί, φοβόντουσαν μην μπλέξω κάπου».

My style rocks: Λυγίζουν όλοι στο πλατό! «Θα αρχίσω να κλαίω και τρέμω»

Και πρόσθεσε: «Εγώ όμως ήθελα να υποστηρίξω γενικά το κόνσεπτ της μόδας μέσα στο κεφάλι μου. Άκουγα πάρα πολύ ότι «δεν θα τα καταφέρεις» και «δεν θα γίνεις ποτέ μοντέλο». Καλά, το ότι «δεν θα τα καταφέρω» το άκουγα για περίπου εννιά χρόνια ενώ ήδη δούλευα ακόμα και από τους μάνατζερ μου. Ήμουν όμως πάρα πολύ εντάξει με αυτό γιατί μου έδινε και περισσότερη δύναμη για να συνεχίσω».

Και σε άλλο σημείο είπε η Έβελυν Καζαντζόγλου στην Φαίη Σκορδά: «Αυτό που φοβόντουσαν οι γονείς μου το έζησα ελάχιστα. Ήμουν λίγο σκληρό παιδί, ειδικά για την εποχή, παραπάνω ίσως από όσο θα έπρεπε γιατί κανονικά το επάγγελμα είναι λίγο «να μην μιλάς». Εγώ όμως δεν σήκωνα πάρα πολλά και αυτό είναι που με έσωσε από πάρα πολλές καταστάσεις, για να μην μου έρθουν ποτέ μπροστά μου. Από την άλλη, έχω βιώσει αυτό των 90s που δεν υπήρχε φίλτρο στο τι λέγεται και πως το λένε».

Διαβάστε επίσης:

Το pregnancy look της Στικούδη, η σικάτη Καζαντζόγλου με maxi παλτό και η μίνι φούστα της Demy

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από δύο χρόνια σχέσης

Λευκό πουκάμισο και μάξι μαύρη φούστα; Δες πώς τα συνδύασε η Έβελυν Καζαντζόγλου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved